Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Trinidad og Tobago.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Trinidad og Tobago tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Trinidad og Tobago, officielt Republikken Trinidad og Tobago, er en ø land i den nordlige udkant af Sydamerika, der ligger lige ud for kysten i det nordøstlige Venezuela og syd Grenada i Lesser Antilles.The uddannelsessystem i Trinidad og Tobago spejler British uddannelsessystem. Landet er den mest industrialiserede og en af ​​de mest velstående i Caribien.

Universiteter for bachelorgrad i Trinidad og Tobago. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Trinidad og Tobago her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration

CTS College of Business and Computer Science
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Åben tilmelding Trinidad og Tobago Trinidad & Tobago Online + 1 mere

Bachelor of Business Administration (BBA) er en in-demand grad højt værdsat af arbejdsgiverne i en række industrier. Det giver de studerende en solid baggrund i erhvervslivet og forvaltningen ved at udstyre de studerende med en bred forretningsforståelse og dygtighed sæt, der gælder for arbejdspladsen og til gavn for den kandidat. [+]

Bachelor of Business Administration (BBA) er en efterspørgselsgrad højt værdsat af arbejdsgivere inden for en række brancher. Det giver de studerende en solid baggrund i erhvervslivet og forvaltningen ved at udstyre de studerende med en bred forretningsforståelse og dygtighed sæt, der gælder for arbejdspladsen og til gavn for den kandidat. BBA program forbereder de studerende til nuværende og fremtidige lederroller ved særligt at hjælpe dem med at udvikle analytiske, beslutningstagning, interpersonelle og mundtlige og skriftlige kommunikationsevner. BBA giver et solidt fundament, hvorfra de studerende kan forfølge ph.d.-studier i en række business og management discipliner, herunder Havarikommissionens 12 måneders MBA.... [-]