Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyrkiet.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyrkiet tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Izmir har omkring fire millioner borgere og er hjemsted for ni forskellige universiteter. Det er også her tredje amerikanske Space Camp i verden ligger. Det betyder at du kan lære næsten alt der, herunder hvordan man kan være en astronaut.

Universiteter for bachelorgrad i Tyrkiet. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Tyrkiet her.

Læs mere

BA I Business Administration

Yasar University
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Tyrkiet Izmir

Kurserne på Institut for Marketing og Organisation er blevet designet til at have centrale kurser, der dækker Økonomi, Fundamental Forretning [+]

Kurserne på Institut for Marketing og Organisation er blevet designet til at have centrale kurser, der dækker Økonomi, Fundamental Forretning, kvantitative Kurser som Calculus for Virksomhedsledelse og Økonomi, statistik, regnskab, marketing, finans, HR, Ledelse og Organisation, der kræves for at forstå grundlæggende forretningsfunktioner; og valgfrie kurser til at give alternativer til at specialisere sig i en af ​​de virksomheder funktioner, ligesom Marketing, Finans, Regnskab, Human Resources, Ledelse og Organisation, at kurser giver en mulighed for at opnå eksamensbeviset i Double hovedfag. Varigheden af ​​kurset er 4 år (8 semestre). Erasmus programmer for studerende som at have en chance for at tage kurser på de europæiske partneruniversiteter og for at få international erfaring samt.... [-]