Filter
Erhvervsledelse
Tyrkiet Izmir Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyrkiet tilbyder bachelorer programmer.

BBA, som er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, er en akademisk grad givet til dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års streng kursusaktiviteter i en virksomhed eller handel-relaterede disciplin.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Izmir har omkring fire millioner borgere og er hjemsted for ni forskellige universiteter. Det er også her tredje amerikanske Space Camp i verden ligger. Det betyder at du kan lære næsten alt der, herunder hvordan man kan være en astronaut.

Universiteter for bachelorgrad i Tyrkiet. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Tyrkiet her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Yasar University

Kurser på Institut for Erhvervsøkonomi er designet til at have kerne kurser, der dækker Økonomi, Grundlæggende Virksomhed, Kvantitative Kurser som Beregning for Erhverv o ... [+]

Kurser på Institut for Erhvervsøkonomi er designet til at have kerne kurser, der dækker Økonomi, Grundlæggende Virksomhed, Kvantitative Kurser som Beregning for Erhverv og økonomi, Statistik, Regnskab, Marketing, Finans, Human Resource, Ledelse og Organisation, der er nødvendige for at forstå grundlæggende forretningsfunktioner og valgfrie kurser til at give alternativer til at specialisere sig i en af de forretningsfunktioner, som Marketing, Finans, Regnskab, Human Resources, Management og Organisation, Kurser for at give mulighed for at opnå diplomet i Double Majoring. Varighed af kurset er 4 år (8 semestre). Erasmus Programmer for de studerende at have mulighed for at tage kurser hos de europæiske partneruniversiteter og også få international erfaring.... [-]

Tyrkiet Izmir
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk