Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyskland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyskland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Niedersachsen er en stat i Tyskland. Det er den 4. mest befolkede stat i landet med over 8 millioner mennesker. Staten er opdelt i 38 distrikter. Det er hjemsted for nogle af de mest anerkendte universiteter, gymnasier og akademier for videregående uddannelse.

Universiteter for bachelorgrad i Tyskland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Tyskland her.

Læs mere

Bachelor I Business Administration

Leuphana University of Luneburg
på universitet Fuldtid October 2018 Tyskland Lüneburg

Hvordan kan en virksomhed fastholde sin markedsposition på lang sigt? Hvilke foranstaltninger øger tilfredshed ansatte? Hvordan kan omgå økonomiske kriser eller endda produktiv [+]

MAJOR

Hvordan kan en virksomhed fastholde sin markedsposition på lang sigt? Hvilke foranstaltninger øger tilfredshed ansatte? Hvordan kan økonomiske kriser er eller endda bruges produktivt for en virksomhed? Med disse og lignende spørgsmål du handler i erhvervslivet undersøgelser.

Online ansøgning

Den online ansøgning er tilgængelig fra midten af ​​maj 2015. Find ud af på forhånd om optagelsesbetingelser og den særlige procedure optagelse på Leuphana College.

Bachelor i Business Administration UNDERSØGELSE

Hvis du er interesseret i spørgsmål fra inden for business administration, mødes med en Bachelor Business Administration det rigtige valg. The University of Lüneburg tilbyder en moderne og målrettet virksomhed grad, som giver videnskabelige, praktiske og faglige færdigheder. ... [-]