Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA) involverer indskrive i et fuldtidsstudium for handel eller forretning. De fleste universiteter kræver fire års fuld tid klasser til at kvalificere sig til en Bachelor of Business Administration grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Staten Alabama prale af mere end 61 gymnasier og universiteter du kan deltage. The University of Alabama har den højeste indskrivning rate efterfulgt af Calhoun Community College. Der er 2 medicinske skoler, og over 5 akkrediterede lov skoler.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration

Birmingham-Southern College
på universitet Fuldtid September 2018 USA Birmingham

BSC business administration større gør det muligt for de studerende at opgradere klar til at deltage fuldt ud i den hurtigt skiftende verden af ​​erhvervslivet, samt at fortsætte studier. Den største styrke af business administration program ligger i dens filosofiske forpligtelse til at skabe "stærke generalister" snarere end ... [+]

Bachelor of Business Administration

BSC business administration større gør det muligt for de studerende at opgradere klar til at deltage fuldt ud i den hurtigt skiftende verden af ​​erhvervslivet, samt at fortsætte studier. Den største styrke af business administration program ligger i dens filosofiske forpligtelse til at skabe "stærke generalister" snarere end "specialister". Birmingham Southern business administration hovedfag er blevet anerkendt af mange nationale og internationale organisationer for programmet innovation. Det er anerkendt som unik på grund af dens vægt på holdundervisning, studerende teambuilding, løbende programmatisk vurdering, integration af business discipliner inden for humaniora og senior slutstenen oplevelse.... [-]


Virksomhedskommunikation Administration

Auburn Global
på universitet Fuldtid 4 år May 2018 USA Auburn

Business Administration program er en tværfaglig grad designet til at give maksimal kursus fleksibilitet og en også bred forberedelse til fremtidige karrieremuligheder. [+]

Business Administration program er en tværfaglig grad designet til at give maksimal kursus fleksibilitet og en også bred forberedelse til fremtidige karrieremuligheder.

Studerende er forpligtet til at godtgøre grundlæggende mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, fortrolighed med teknologiske værktøjer og en forståelse af forholdet mellem USA og andre lande med en omfattende uddannelse i virksomhedsledelse.

Business Administration program forbereder de studerende til entry-level ledelsesmæssige og personalemæssige ansvar i erhvervslivet, offentlige og non-profit organisationer.

College of Business forudsætninger håndhæves strengt. Junior stående og overholdelse af College of Business akademiske standarder er nødvendige for alle 3000 og over niveau kurser.... [-]