Filter
Erhvervsledelse
USA Alabama Birmingham Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Befolkningen i Birmingham er en af ​​de største i staten Alabama, og dermed har en masse gymnasier og universiteter til at imødekomme den. Der er store colleges spænder fra medicin til lov og sygepleje.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Birmingham-Southern College

BSC business administration større gør det muligt for de studerende at opgradere klar til at deltage fuldt ud i den hurtigt skiftende verden af ​​erhvervslivet, samt at f ... [+]

Bachelor of Business Administration

BSC business administration større gør det muligt for de studerende at opgradere klar til at deltage fuldt ud i den hurtigt skiftende verden af ​​erhvervslivet, samt at fortsætte studier. Den største styrke af business administration program ligger i dens filosofiske forpligtelse til at skabe "stærke generalister" snarere end "specialister". Birmingham Southern business administration hovedfag er blevet anerkendt af mange nationale og internationale organisationer for programmet innovation. Det er anerkendt som unik på grund af dens vægt på holdundervisning, studerende teambuilding, løbende programmatisk vurdering, integration af business discipliner inden for humaniora og senior slutstenen oplevelse.... [-]

USA Birmingham
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk