Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk betegnelse skænket Studerende, der fuldføre omkring fire år på fuld tid kursusaktiviteter i en virksomhed og handel-relaterede program. BBA'er er kendt for at øge deres karrieremuligheder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Kansas State er en meget landbrugsområde tilnavnet "hvede tilstand" eller "solsikke stat" skylder de store udbytter af disse produkter. Staten har 37 institutioner, herunder seks statslige universiteter, der tilgodeser 93.000 studerende. Her er forskellige grader, master-og ph.d.-programmer, der tilbydes.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Læs mere

Business Administration Kursus

The University of Kansas
på universitet Fuldtid September 2018 USA Lawrence

Den brede vifte af færdigheder, du vil opnå gennem en grad i business administration vil give dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige områder. [+]

Den brede vifte af færdigheder, du vil opnå gennem en grad i business administration vil give dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige områder. Du vil være i stand til at forfølge din karriere baseret på dine interesser og samtidig blive forberedt til en karriere i højere ledelse. KU business administration grad vil give dig mulighed for at arbejde i en række forskellige forretningsområder. Dine kommunikations- og lederevner vil gøre dig en konkurrencedygtig kandidat til højt niveau management job.

[-]