Filter
Erhvervsledelse
USA Michigan Jackson Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk betegnelse skænket Studerende, der fuldføre omkring fire år på fuld tid kursusaktiviteter i en virksomhed og handel-relaterede program. BBA'er er kendt for at øge deres karrieremuligheder.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Siena Heights University

En Bachelor of Business Administration grad fra Siena Heights University vil åbne mange typer beskæftigelsesmuligheder for dig. Med Siena Heights Universitets vægt på kom ... [+]

En Bachelor of Business Administration grad fra Siena Heights University vil åbne mange typer beskæftigelsesmuligheder for dig. Med Siena Heights Universitets vægt på kommunikation og etik kan du selvfølgelig vælge at starte en ny karriere eller tage dit arbejde på forretningsområdet til næste niveau.

kommunikation

Evnen til at udtrykke ideer skriftligt, verbalt og visuelt

Kreativitet

Evnen til at udvikle originale ideer eller bruge fælles løsninger på unikke måder

Analytisk evne

Færdigheden til effektivt at adskille et komplekst problem i dets komponenter for at identificere løsninger

Integrativ tænkning

Evnen til at opdage sammenhænge mellem komponentdele og vurdere deres betydning for at skabe løsninger... [-]

USA Adrian Jackson Battle Creek Benton Harbor Monroe Southfield  + 3 Mere
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk