Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Missouri er amerikanske stat, der er beliggende i det midtvestlige USA. Byen er døbt som "The show mig anføre". Omkring $ 2000 vedvarende meritbaseret stipendium tilbydes af de forskellige universiteter i provinsen. "

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration

Drury University
på universitet September 2018 USA Springfield

Formålet med virksomheden er at give mulighed for studerende at få en praktisk forståelse for de forretningsmæssige aspekter af vores samfund. [+]

Formålet med virksomheden er at give mulighed for studerende at få en praktisk forståelse for de forretningsmæssige aspekter af vores samfund. Studieordningen er organiseret til at give de studerende en viden om forretningspraksis og økonomiske processer, erhvervslivets rolle og økonomi i verden markedsplads og en bevidsthed om de store forretningsmæssige problemstillinger, som konfronterer samfundet.

Studerende forfølger Bachelor of Business Administration grad (BBA) er forpligtet til at udfylde følgende kursus krav:

Generel uddannelse: 37 timer BBA Tool Kurser: 33 timer BBA Større Kurser 21 timer 33 timer valgfag Total BBA timer: 124 timer

BBA Tool Kurser... [-]


Online Bachelor Of Science I Business Administration

William Woods University
Online Deltid 4 år September 2018 USA Fulton

Dette er en af ​​de mest populære online grader på William Woods University, der er designet til at fremme de idealer og værdier etik, selv-befrielse, og livslang uddannelse, der vil forberede dig til iværksætterkultur lederskab i erhvervslivet, uanset om du arbejder for en andens eller kører din egen virksomhed. I dette program, vil du nyde den bekvemmelighed og fleksibilitet online-læring. Graden består af 122 point, med 63 store ... [+]

Online Bachelor of Science i Business Administration

Dette er en af ​​de mest populære online grader på William Woods University, der er designet til at fremme de idealer og værdier etik, selv-befrielse, og livslang uddannelse, der vil forberede dig til iværksætterkultur lederskab i erhvervslivet, uanset om du arbejder for en andens eller kører din egen virksomhed. I dette program, vil du nyde den bekvemmelighed og fleksibilitet online-læring.

Graden består af 122 point, med 63 store centrale kreditter, 43 almene uddannelser kreditter og 16 valgfrie point. Du vil deltage i en streng og udfordrende virksomhed pensum, der omfatter ikke bare de grundlæggende elementer i business administration, men kundeservice, non-profit ledelse, etik og iværksættersamfund lederskab.... [-]