Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

New Jersey er en nordøstlige og Mellemøsten atlantiske stat i USA. Top rangeret universitet USA for året 2013 er beliggende i denne provins. New Jersey er en bemærkelsesværdig tilstand i de videregående uddannelser. Nationen er fuld af liv, rekreation og professionel karrieremuligheder.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Læs mere

Bachelor I Business Administration

Saint Peter’s University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Jersey City Englewood Cliffs

På Peterspladsen University kan du vælge mellem tre spændende områder-international business, marketing og business management. Fordi vi er placeret i hjertet af verdens største business hub-New York metro område-business studerende kan drage fordel af karriere-bygning muligheder, praktikophold, konferencer og andre forretningsmæssige erfaringer både i og uden for klasseværelset. [+]

Lad os komme til sagen.

På Peterspladsen University kan du vælge mellem tre spændende områder-international business, marketing og business management.

Fordi vi er placeret i hjertet af verdens største business hub-New York metro område-business studerende kan drage fordel af karriere-bygning muligheder, praktikophold, konferencer og andre forretningsmæssige erfaringer både i og uden for klasseværelset.

Vores små klassestørrelser tillader professorer til at vejlede deres elever individuelt. Dette skaber mange muligheder for elev-fakultet interaktion, samtaler, debatter og business forskningsprojekter.

Som en Jesuit universitet understreger vi vigtigheden af ​​personlig moral og etik til at forberede vores studerende til en karriere i den udfordrende arena af erhvervslivet og den globale konkurrence.... [-]


5-Year BS/MBA Programs

Felician University
på universitet Fuldtid 5 år September 2018 USA Rutherford

[+]

Den School of Business

PROGRAMMER BS Regnskab / MBA * Interessepunkter Karrieremuligheder Reklame bankvirksomhed sundhedspleje Detailsalg [-]