Filter
Erhvervsledelse
USA South Carolina Anderson Studietype: alle Hastighed: Deltid

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Anderson

BBA, som er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, er en akademisk grad givet til dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års streng kursusaktiviteter i en virksomhed eller handel-relaterede disciplin.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

The Anderson University of Anderson, SC har det højeste antal af studerende på uddannelserne. Der er også andre universiteter i området ligesom Clemson University og templet Christian Academy.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Anderson. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Anderson. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Anderson og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Anderson og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Anderson direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Anderson University South Carolina

Den Bachelor of Business Administration grad forbereder kandidater, i en ikke-traditionel miljø, med de grundlæggende værktøjer, der er nødvendige for at opnå succes i en ... [+]

Bachelor of Business Administration - ACCEL

&nbsp

Mission Statement: The Bachelor of Business Administration grad forbereder kandidater, i en ikke-traditionel miljø, med de grundlæggende værktøjer, der er nødvendige for at opnå succes i et everchanging erhvervsklima. Dette forstærkes af en læseplan med udfordrende centrale kurser i grundlæggende viden om erhvervslivet og applikationer, forstærket af øverste niveau valgfag eller koncentrationer specifikke kurser. Graden er designet til at give kandidater til at tilfredsstille mål såsom faglig udvikling, karrieremuligheder, personlig vækst, eller jobmobilitet.

Krav til Entré: For at blive optaget skal ansøgere skal klassificeres som voksne studerende og skal have haft mindst tre års betydelige fuldtidsbeskæftigelse, der er i en position som normalt anses for at være en karriere-spor ledelses-, tilsyns- , eller anden stilling kræver specialiseret færdighed og viden. ... [-]

USA Anderson Greenville
September 2019
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk