Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Tennessee er en tilstand fuld af naturlige og menneskeskabte skønhed. Staten ligger over Appalachian bjergene og veksler mellem store byer og rullende bakker. Tennessee er hjemsted for hundredvis af universiteter, hvoraf mange er verdenskendt for deres akademiske dygtighed.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Læs mere

Bachelor in Music

Trevecca Nazarene University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Nashville

[+]

På Trevecca definerer vi kommerciel musik som musik skrevet til at engagere sig i kulturen, til underholdning eller til fortjeneste.

Tilbedelse førende [-]

Bachelor I Ledelse

Trevecca Nazarene University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Nashville

Trevecca's koncentration i ledelsen er målrettet holistisk. [+]

[-]

Bachelor in IT

Trevecca Nazarene University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Nashville

[+]

Vores it-kandidater er blevet ansat og forfremmet til at udfylde en række it-roller, herunder it-analytikere, programmører, grafiske designere, hardware- og software teknikere, projektledere og direktører.

[-]

Trevecca Nazarene University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Nashville

[+]

Steve Jobs sagde engang: "Den eneste måde at gøre godt arbejde på er at elske, hvad du gør." På Trevecca ønsker vi at hjælpe dig med at opdage dit opkald og elske hvad du gør, uanset om det er regnskabsmæssigt, at drive en nonprofit, HR-ledelse eller uanset virksomhed du er mest lidenskabelig til.

Trevecca's Institut for Erhverv Administration tilbyder to graders stier: en bachelor of Business Administration eller en Bachelor of Science i erhvervslivet.

Det Økonomisk koncentration af Bachelor of Business Administration Mens du studerer under denne omfattende koncentration, vil du lære om de individuelle og systemiske konsekvenser af økonomiske politikker på mikro- og makroniveau.... [-]


Bachelor I Marketing

Trevecca Nazarene University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Nashville

[+]

På Trevecca vil du ikke kun møde klassiske marketingteorier og praksis, men du vil også blive udsat for mange af de nyeste marketingstrategier og metoder.

[-]

Trevecca Nazarene University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Nashville

[+]

Med landenes økonomier mere indbyrdes forbundet via de globale markeder, ser mange virksomheder en fordel at ansætte personer med en international business grad.

[-]

BBA - Regnskab Større

East Tennessee State University - Bachelor Programs
på universitet Fuldtid September 2018 USA Johnson City

En undersøgelse af regnskabsteori og procedurer ligger til grund for forberedelse finansieringsoversigt. Yderligere emner omfatter ansvarlighed, finansiel revision, analyse finansieringsoversigt, og indkomstskat regnskab. [+]

Bogføring Major, BBA Generelle Program Information ETSU Akademisk sprogfærdighed krav

Skrivning: Studerende skal gennemføre mindst fire skrivning-intensive kurser. Mindst to af disse kurser skal være i den store fagområde. Mindst to af de fire kurser skal være på 3000-4000 niveau. Mundtlig kommunikation: Studerende skal gennemføre mindst to mundtlige kommunikation-intensive kurser. Mindst én af disse kurser skal være i den store fagområde. Anvendelse af informationsteknologi: Studerende skal passere informationsteknologi færdighed eksamen eller fuldføre CSCI 1100 - anvendelse af informationsteknologi i løbet af deres første kalenderår eller før akkumulere 33 point semester på ETSU. Desuden skal de studerende gennemføre mindst en anvendelse af informationsteknologi-intensivt kursus i den store fagområde. Transfer studerende kan være underlagt reduceret antal intensives. Se ETSU Akademisk sprogfærdighed Krav til detaljer.... [-]


Bachelor Of Business Administration

East Tennessee State University - Bachelor Programs
på universitet Fuldtid September 2018 USA Johnson City

[+]

VISION mission

Missionen for College of Business and Technology er at levere uddannelse af høj kvalitet og til at fremme og støtte den økonomiske og tekniske udvikling i vores region. Ved

Give vores studerende med den nødvendige viden, færdigheder og evner til at øge deres karrieremuligheder og fremme livslang læring. Fremme viden i akademiske og faglige fællesskaber gennem forskning, kreative og forskningsmæssige aktiviteter. Yde støtte og ledelse til vores afdelinger, vores College, vores universitet, vores forretning og civile samfund, og vores erhverv. Udvikling og fremme af partnerskaber med erhvervslivet, erhvervslivet, det offentlige og de videregående uddannelser. Formål At levere en høj kvalitet, elevcentreret pædagogisk erfaring. At rekruttere, fastholde og støtte af høj kvalitet fakulteter og personale. At fremme og støtte regionens økonomiske, tekniske og faglige udvikling. At styrke den rolle CBAT Advisory Board. At udvikle og fremme partnerskaber med enkeltpersoner, erhvervslivet, erhvervslivet, det offentlige og de videregående uddannelser. [-]