Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Uddannelse

Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA), kan være den pædagogiske milepæl, du har brug for at have bedre beskæftigelsesudsigter samt større karriere og økonomisk sikkerhed. En BBA kan optjenes på bare tre til fire år, og hjælpe med at lede kandidater til unikke personlige og faglige muligheder.

Hvad er en BBA i uddannelse? Uddannelsen giver de studerende de værktøjer, metoder og viden er nødvendig for at blive effektive pædagoger. Studerende i dette akademiske program lære at designe lektionsplaner, gennemføre passende disciplin, målrette læring kapaciteter, og hvordan til at levere de mest effektive læringsmiljøer for studerende. Kurser dækket i uddannelsen omfatter udviklingspsykologi, classroom management, principper for undervisning, klasseundervisning læring vurdering og pædagogisk psykologi.

Fordelene for at modtage en BBA i uddannelse er mange, med en vigtig fordel er, at kandidater forstår at undervise i deres emne til en bred vifte af aldre og evner. Kandidater også tendens til at have fremragende kritisk tænkning og problemløsning færdigheder.

Omkostningerne til at forfølge en bachelor i business administration grad vil variere for hver elev. Personer, der er interesseret i at tjene denne grad skal kontakte deres potentielle skoler for at modtage aktuelle undervisning oplysninger, før du begynder deres akademiske programmer.

Kandidater med en bachelorgrad i uddannelse kan finde beskæftigelse i offentlige og private skoler, charter skoler, og specielt konstruerede akademiske programmer som lærere, administratorer, lærer assistenter, pensum udviklere, eller som faglige lærere.Personer, der har tjent deres BBA i uddannelse kan også vælge at vende tilbage til skolen og tjene en kandidatgrad eller ph.d.-grad for større avancement og uddannelsesmuligheder.

Dine faglige muligheder behøver ikke at være begrænset på grund af hvor du bor. Mange skoler tilbyder internationale muligheder samt deltid og online klasser for kvalificerede studerende. For at komme i gang på din BBA i uddannelse, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

Læs mere

Bachelor i institutionelle og pædagogiske ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Fuldtid Deltid 1 år Åben tilmelding Schweiz Zürich + 1 mere

I slutningen af ​​Bachelor (BBA) i Institutionelle og pædagogisk ledelse studiet dimittenderne forventes at kombinere teori med praksis og vise en solid viden i den pædagogiske branche. [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPÆISK BIBLIKKER / strong> Alle elever vil have foruden ABMS Schweiz Bachelor vil modtage en fælles bachelor med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæisk offentligt universitet grundlagt for 200 år siden og rangeret blandt top 500 universiteter i verden. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en bachelor studerende ved ABMS.

I slutningen af ​​Bachelor (BBA) i Institutionelle og pædagogisk ledelse studiet dimittenderne forventes at kombinere teori med praksis og vise en solid viden i den pædagogiske branche. Studerende er udstyret med nyttige pædagogiske værktøjer til at komme ind på arbejdsmarkedet og bidrager effektivt til organisationer inden for det pædagogiske felt.... [-]