Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ukraine.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ukraine tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Ukraine er en overkommelig, men alligevel kvalitativ mulighed. Det er også en af ​​de smukkeste lande i EU, og har mange smukke og industrielle byer.Der er to grader er knyttet til ukrainske universiteter: Bachelor 's Degree (4 år) og Master ' s Degree (5-6. år)

Universiteter for bachelorgrad i Ukraine. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Ukraine her.

Læs mere

Bachelor I Regnskab Og Skat

Open University of Taras Shevchenko National University
Online Fuldtid Deltid 3 år January 2019 Ukraine Kiev + 1 mere

Et af de bedste universiteter i verden og 200 år gammel. En bachelor i regnskab og skat er en specialisering af ledelse og administration grad og tilbydes af Taras Shevchenko National University of Kyiv. Kurser, der tilbydes, omfatter regnskab, regnskab, regnskab for økonomiske aktiviteter, juridisk regulering af konto og rapportering i EU, virksomhedsrapportering, internationale regnskabsstandarder, regnskabsføring og revision i fremmede lande. Analyse kurser omfatter økonomiske analyser og grundlag for økonomiske analyser. Andre kurser omfatter finansiel kontrol, intraekonomisk kontrol, revisionsteori, bankinterne revisioner, revisionsmetoder og organisation. [+]

Et af de bedste universiteter i verden og 200 år gammel. EN Bachelor i regnskab og skat Er en specialisering af ledelse og administration grad og tilbydes af Taras Shevchenko National University of Kyiv. Kurser, der tilbydes, omfatter regnskab, regnskab, regnskab for økonomiske aktiviteter, juridisk regulering af konto og rapportering i EU, virksomhedsrapportering, internationale regnskabsstandarder, regnskabsføring og revision i fremmede lande. Analyse kurser omfatter økonomiske analyser og grundlag for økonomiske analyser. Andre kurser omfatter finansiel kontrol, intraekonomisk kontrol, revisionsteori, bankinterne revisioner, revisionsmetoder og organisation.

Denne grad giver en grundig viden om regnskab, revision og beskatning, der kan anvendes på en række karrieremuligheder efter afslutningen af ​​graden. Fra bogholderi til økonomistyring giver dette kursus meget fleksibilitet i de karriere, du kan forfølge inden for økonomi. Ud over at arbejde med regnskabsføring og revision er stillinger vedrørende lønningslister og endda svindelundersøgelser mulige med denne kvalifikation. En række kandidater ser på at flytte op til stillingen som finansdirektør under deres karriere, som generelt er den øverste mest økonomiske stilling i de fleste virksomheder. Den personlige finansielle rådgiver er en lukrativ karriere for fagfolk, der er interesserede i en bred vifte af felter fra ejendomsplanlægning til investeringer og udgifter samt håndtering af skatterapportering. Fra software-design til undervisning inden for økonomi er dine muligheder bredt åbne med denne grad.... [-]