Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ungarn.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ungarn tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Universiteter for bachelorgrad i Ungarn. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Ungarn her.

Læs mere

Bachelor I Business Administration Og Ledelse

Budapest Metropolitan University
på universitet Fuldtid 7 semestre September 2018 Ungarn Budapest

Succes har mange komponenter. Hvis du ønsker at få succes i erhvervslivet, skal du være klar til at tænke stort, er i stand til at forstå vidtrækkende processer og har analytiske, organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder for at levere forretningsmæssige resultater. [+]

Succes har mange komponenter. Hvis du ønsker at få succes i erhvervslivet, skal du være klar til at tænke stort, er i stand til at forstå vidtrækkende processer og har analytiske, organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder for at levere forretningsmæssige resultater.

Dette er utænkeligt uden banebrydende viden, og effektiv ledelse og kommunikation uddannelse. Vores kurser forberede vores studerende til at imødekomme enhver virksomhed udfordring tænkelige, som ud over at modtage en grundig grundstødning i økonomistuderende vil også lære at lave kraftfulde præsentationer, håndtere business forhandlinger, organisere begivenheder og skrive pressemeddelelser. Vi lærer dig at konkurrere om at lykkes i det faglige miljø, hvordan man kan udvikle vindende strategier, og hvordan til at realisere dine forretningsmæssige mål.... [-]