Filter
Erhvervsledelse
Ungarn Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ungarn tilbyder bachelorer programmer.

BBA, som er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, er en akademisk grad givet til dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års streng kursusaktiviteter i en virksomhed eller handel-relaterede disciplin.

Ungarn er et land i Centraleuropa. Det er beliggende i Karpaterne Basin og er omgivet af Slovakiets mod nord, Ukraine og Rumænien mod øst, Serbien og Kroatien i syd, Slovenien mod sydvest og Østrig mod vest.

Universiteter for bachelorgrad i Ungarn. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Ungarn her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Budapest Metropolitan University

Succes har mange komponenter. Hvis du vil lykkes i erhvervslivet, bør du være klar til at tænke stor, kunne forstå vidtrækkende processer og have analytiske, organisatori ... [+]

Succes har mange komponenter. Hvis du vil lykkes i erhvervslivet, bør du være klar til at tænke stor, kunne forstå vidtrækkende processer og have analytiske, organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder for at levere forretningsmæssige resultater. Dette er utænkeligt uden banebrydende viden og effektiv ledelse og kommunikationstræning. Vores kurser forbereder vores studerende til at imødekomme enhver forretningsudfordring, der er tænkelig. Udover at få en grundig grundlægning i økonomien, vil eleverne også lære at lave kraftfulde præsentationer, håndtere forretningsforhandlinger, arrangere arrangementer og skrive pressemeddelelser. Vi lærer dig, hvordan man konkurrerer om at lykkes i det faglige miljø, hvordan man udvikler vindende strategier og hvordan man realiserer dine forretningsmål.... [-]

Ungarn Budapest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk