Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ungarn.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ungarn tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Universiteter for bachelorgrad i Ungarn. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Ungarn her.

Læs mere

Bachelor i erhvervsøkonomi og ledelse

Budapest Metropolitan University
på universitet Fuldtid 7 semestre September 2018 Ungarn Budapest

Succes har mange komponenter. Hvis du vil lykkes i erhvervslivet, bør du være klar til at tænke stor, kunne forstå vidtrækkende processer og have analytiske, organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder for at levere forretningsmæssige resultater. [+]

Succes har mange komponenter. Hvis du vil lykkes i erhvervslivet, bør du være klar til at tænke stor, kunne forstå vidtrækkende processer og have analytiske, organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder for at levere forretningsmæssige resultater. Dette er utænkeligt uden banebrydende viden og effektiv ledelse og kommunikationstræning. Vores kurser forbereder vores studerende til at imødekomme enhver forretningsudfordring, der er tænkelig. Udover at få en grundig grundlægning i økonomien, vil eleverne også lære at lave kraftfulde præsentationer, håndtere forretningsforhandlinger, arrangere arrangementer og skrive pressemeddelelser. Vi lærer dig, hvordan man konkurrerer om at lykkes i det faglige miljø, hvordan man udvikler vindende strategier og hvordan man realiserer dine forretningsmål.... [-]