Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Usbekistan.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Usbekistan tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En studerende tjener en Bachelor of Business Administration (BBA) grad efter at de fuldføre de nødvendige undersøgelser vedrørende erhvervslivet og handel. Det tager normalt fire år på fuld tid indskrivning for at tjene denne form for grad.

Videregående uddannelse er en vigtig del af kulturen i Usbekistan, med det land at se tæt på 600.000 kandidater årligt. En stor del af de studerende deltage institutioner for videregående uddannelse i Usbekistan for fordybende engelske sprogkurser, der tilbydes.

Universiteter for bachelorgrad i Usbekistan. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Usbekistan her.

Læs mere

Ba Erhvervsøkonomi (Hons)

Westminster International University in Tashkent
på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Usbekistan Tashkent

Bachelor of Arts (Honours) i Business Administration er en tre-årig fuld tid kursus anerkendt i hele verden. Den er baseret på BA (Honours) Forretning kursus leveret i Storbritannien ved Westminster Business School ved University of Westminster (London). [+]

Bachelor of Arts (Honours) i Business Administration er en tre-årig fuld tid kursus anerkendt i hele verden. Den er baseret på BA (Honours) Forretning kursus leveret i Storbritannien ved Westminster Business School ved University of Westminster (London). BA (Honours) Business Administration har til formål at give de studerende en uddannelse i de centrale områder af erhvervslivet, der giver en forståelse af understøtte teorier, værktøjer og teknikker.

Det er for dem, der ønsker:

For at blive en generel manager med en interesse i en virksomhed, relateret område som Marketing, Regnskab & Finans, Human Resource Management eller generel ledelse At blive professionel i et af de forretningsområder som regnskab, marketing, finans, ledelse, Operations. At udvikle din egen virksomhed, kurset tilbyder en praktisk og en teoretisk forståelse af de vigtigste business-værktøjer og koncepter, så du kan starte og udvikle din egen virksomhed At udvikle en undervisnings- / akademisk karriere i et udfordrende og praktisk fagområde ... [-]