Filter
Erhvervsledelse
Vietnam Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Vietnam tilbyder bachelorer programmer.

BBA, som er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, er en akademisk grad givet til dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års streng kursusaktiviteter i en virksomhed eller handel-relaterede disciplin.

Vietnam officielt Den Socialistiske Republik Vietnam, er den østligste land på Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. I 2011 Vietnam havde i alt 163 universiteter (herunder ledende universiteter og institutter).

Universiteter for bachelorgrad i Vietnam. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Vietnam her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

FPT University

... [+]

Kandidater med stort potentiale har også den tydelige mulighed for at blive rekrutteret direkte af FPT-tilknyttede virksomheder, der opererer i 19 lande rundt om i verden.

KARRIERE MULIGHEDER

Det brede spektrum af bachelorgrad i erhvervsøkonomi betyder, at kandidater er i stand til at vælge fra en lang række karriereveje i forskellige erhvervssektorer.

PÅ JOBTRÆNINGEN [-]
Vietnam Hanoi
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ho Chi Minh City University of Technology

Erhvervsuddannelsen på HCMUT- Bach Khoa University giver de studerende den grundlæggende og avancerede viden om ledelse, der dækker forskellige aspekter, herunder markeds ... [+]

Erhvervsuddannelsen på HCMUT- Bach Khoa University giver de studerende den grundlæggende og avancerede viden om ledelse, der dækker forskellige aspekter, herunder markedsføring, planlægning, regnskab, finansiering og fremstilling.

Business Administration program på HCMUT-Bach Khoa giver eleverne den grundlæggende og avancerede viden om ledelse Karrieremuligheder

Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identifikation

Karrieremuligheder

Efter eksamen har eleverne mulighed for at arbejde inden for:

Forretningsudvikling: markedsundersøgelse, forretningsplanlægning, samfundsrelationer, udvikling af nye produkter og tjenester.RegnskabInvesteringsanalyse: forberedelse og analyse af investeringsprojekter, virksomhedens økonomiske analyse, databehandling.AdministrativMulighed for at overføre til vores partneruniversiteter i USA... [-]
Vietnam Ho Chi Minh City
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk