Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Vietnam.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Vietnam tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Vietnam officielt Den Socialistiske Republik Vietnam, er den østligste land på Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. I 2011 Vietnam havde i alt 163 universiteter (herunder ledende universiteter og institutter).

Universiteter for bachelorgrad i Vietnam. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Vietnam her.

Læs mere

Bachelor i business administration

Bach Khoa University (BKU)
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Vietnam Ho Chi Minh City

Business Administration program på BKU giver de studerende med basis og avanceret viden om ledelse, der dækker forskellige aspekter, herunder markedsføring, planlægning, regnskab, finans, og Manufacturing. Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identificere og løse problemer gennem hands-on træning tilbydes også til vores studerende på en kreativ, professionel, dynamisk og konkurrencedygtig ... [+]

Business Administration program på BKU giver de studerende med basis og avanceret viden om ledelse, der dækker forskellige aspekter, herunder markedsføring, planlægning, regnskab, finans, og Manufacturing. Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identificere og løse problemer gennem hands-on træning tilbydes også til vores studerende på en kreativ, professionel, dynamisk og konkurrencepræget internationalt miljø. Kandidater vil have stor beskæftigelse udsigten både lokalt og internationalt i mange beslægtede områder som revisorer, finansielle vejleder, specialister i salg, marketing, konsulent mv

Karriere muligheder

Efter endt uddannelse, vil de studerende have mulighed for at arbejde inden for:... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Vietnam Hanoi

[+]

Kandidater med stort potentiale har også den tydelige mulighed for at blive rekrutteret direkte af FPT-tilknyttede virksomheder, der opererer i 19 lande rundt om i verden.

KARRIERE MULIGHEDER

Det brede spektrum af bachelorgrad i erhvervsøkonomi betyder, at kandidater er i stand til at vælge fra en lang række karriereveje i forskellige erhvervssektorer.

PÅ JOBTRÆNINGEN [-]