Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Vietnam.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Vietnam tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

BBA, som er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, er en akademisk grad givet til dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års streng kursusaktiviteter i en virksomhed eller handel-relaterede disciplin.

Vietnam officielt Den Socialistiske Republik Vietnam, er den østligste land på Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. I 2011 Vietnam havde i alt 163 universiteter (herunder ledende universiteter og institutter).

Ho Chi Minh City, opkaldt efter landets 's krig tid leder, er en af ​​Vietnams største og mest forskelligartede byer. Byen er blevet et væsentligt knudepunkt for uddannelse og kultur i de seneste år. Det er hjemsted for nogle af Sydøstasiens mest prestigefyldte colleges.

Universiteter for bachelorgrad i Vietnam. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Vietnam her.

Læs mere

Bachelor I Business Administration

Bach Khoa University (BKU)
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Vietnam Ho Chi Minh City

Business Administration program på BKU giver de studerende med basis og avanceret viden om ledelse, der dækker forskellige aspekter, herunder markedsføring, planlægning, regnskab, finans, og Manufacturing. Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identificere og løse problemer gennem hands-on træning tilbydes også til vores studerende på en kreativ, professionel, dynamisk og konkurrencedygtig ... [+]

. Business Administration program på BKU giver de studerende med basis og avanceret viden om ledelse, der dækker forskellige aspekter, herunder markedsføring, planlægning, regnskab, finans, og Manufacturing. Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identificere og løse problemer gennem hands-on træning tilbydes også til vores studerende på en kreativ, professionel, dynamisk og konkurrencepræget internationalt miljø. Kandidater vil have stor beskæftigelse udsigten både lokalt og internationalt i mange beslægtede områder som revisorer, finansielle vejleder, specialister i salg, marketing, konsulent mv Karriere muligheder Efter endt uddannelse, vil de studerende have mulighed for at arbejde inden for: Forretningsudvikling: markedsundersøgelser, forretningsplanlægning, community relations, udvikling af nye produkter og services ... Regnskab & økonomistyring: overvågning og styring af virksomhedens regnskab, finansielle aktiviteter. Investering analyse: forberedelse og analyse af investeringsprojekter, corporate finansiel analyse, lager databehandling Administrativt og personaleledelse, planlægning og organisering kurser ... Mulighed for at overføre til vores partner universiteter i USA Studerende har 2 muligheder: Mulighed 1: Studerende studere på BKU i 4 år og få Bachelor of Business Administration tildeles af BKU. Mulighed 2: Efter at have afsluttet 02 år på BKU, kan eleverne med finansiel og faglig berettigelse overføre til University of Illinois Springfield (USA) de senere 02 år at færdiggøre deres undersøgelse for bachelorgrad. Den officielle bachelor-graden tildeles af University of Illionois Springfield (USA). Fordelen ved denne løsning er, at den studerende kan spare omkring 50% samlede gebyr (studieafgift og levende regning) i forhold til at studere for fuld 4 år i USA for at få en bachelorgrad tildeles af University of Illinois... [-]