$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelor 's grad er en bachelor undersøgelse, der tager typisk tre til fem år at gennemføre på et kollegium eller universitet. For mange studerende er det næste skridt efter enten eksamen high school eller tjene deres associeret grad. En Bachelor of Business Administration (BBA), kan hjælpe enkeltpersoner finde en højere betalende job med mere ansvar for en succesfuld virksomhed.… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor undersøgelse, der tager typisk tre til fem år at gennemføre på et kollegium eller universitet. For mange studerende er det næste skridt efter enten eksamen high school eller tjene deres associeret grad. En Bachelor of Business Administration (BBA), kan hjælpe enkeltpersoner finde en højere betalende job med mere ansvar for en succesfuld virksomhed.

Hvad er en BBA i Visual Design? Dette program fokuserer på de filosofier, teknologier og principper for visuel merchandising. Studerende kan modtage en grundig analyse af detailbutikker og lære de grundlæggende elementer i mode og merchandising. Nogle af de udbudte kurser kan omfatte markedsføring, farve og design, display grafik, tegning, detailhandel, mode fundamentale, visuelle og produktpræsentation, moderne kunst, butik design og mode fotografering.

Der er mange fordele ved at tjene en bachelor 's grad.I det mindste, kan kandidater være bedre udstyret med de færdigheder og viden er nødvendige for at lykkes i erhvervslivet. En visuel design grad kan forberede kandidater til en karriere, der omfatter merchandising, lagre design og markedsføring, som alle er integrerede dele til designbranchen.

Disse programmer udbydes på en lang række institutioner rundt om i verden, så studieafgiften vil variere afhængigt af landet. Feltet og længden af ​​studiet kan også påvirke omkostningerne. Kommende studerende skal kontakte kontoret for indlæggelser direkte til at lære mere og til at finde ud af specifikke omkostninger.

Med designere og merchandising i stor efterspørgsel, kan kandidater af programmet forfølge en karriere i en række små og store virksomheder inden for den offentlige og den private sektor. Nogle mulige job omfatter at blive en skærm designer, visuel merchandising direktør eller konsulent, grafik eller side designer eller et display direktør.Med ekstra uddannelse, kan enkeltpersoner undervise på en skole eller et universitet i en fin kunst afdeling.

Mange universiteter tilbyder online kurser og fjernundervisning moduler til at give de studerende fleksibilitet med deres skemaer. Deltids- og fuldtidsansatte klasser kan også blive tilbudt. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
LIM College
New York, USA

I dette praktiske studieprogram, der understreger udviklingen af visuelle og teknologiske færdigheder, dyrker du din kreativitet og kombinerer den med praktisk erhvervskundska ... +

I dette praktiske studieprogram, der understreger udviklingen af visuelle og teknologiske færdigheder, dyrker du din kreativitet og kombinerer den med praktisk erhvervskundskab i både fysiske og digitale rum. -
BBA
Fuldtid
Engelsk
Sep 2022
på universitet