BCom / BCom Hons i logistikstyring

Generelt

Program beskrivelse

BCom i logistikstyring

Med en BCom i logistikstyring kan du have en karriere som logistikchef, konsulent, produktionsleder.

Adgangskrav

  • Minimum APS: 26
  • Engelsk: 4 (50%)
  • Matematik: 4 (50%)
  • Matematisk litteratur: accepteres ikke

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

BCom Hons i logistikstyring

Dette program fokuserer på centrale aspekter af logistikstyring, logistiske beslutningsstøttesystemer, supply chain management og business resource planning systems. Studerende har også et valg af moduler til at studere såvel som kvantitativ logistik og projektstyring. Studerende er forpligtet til at tage forskningsmetodologi for at hjælpe dem med at udføre forskning for opgaverne i hvert fag. Industrirådgivning sørger for emnets relevans. Studerende, der har afsluttet dette kursus, er ofte beskæftiget i den private sektor, rederier, speditions- og clearingagenter, produktions-, detail- og engrossektorerne i økonomien samt i import og eksport.

Adgangskrav

Studenteradgang gives til den studerende, der er i besiddelse af en baccalaureat-kvalifikation på NQF-niveau 7, der inkluderede logistik som hovedfag. En kandidatstuderende fra et andet universitet skal overholde visse betingelser, før han optages på BCom Hons (Logistics Management) på NQF-niveau 7. Vær opmærksom på, at alle Honours-ansøgninger er genstand for en screeningsproces. Ansøgere får besked, hvis de er blevet accepteret.

Følgende minimumskrav til optagelse gælder for BCom Honours (Logistics Management): (a) BCom (Logistics Management) Degree OR (b) BTech (Logistics Management) Degree, OR (c) Enhver anden BCom med hovedfag med sammenligneligt indhold, og som så vidt nødvendigt, suppleret med en optagelseseksamen. (d) Vær opmærksom på, at akademiske præstationer i tidligere kvalifikationer vil blive taget i betragtning OG (e) Tilstrækkelig engelskkundskaber.

Programmets varighed

Fuldtid: 1 år / Deltid: 2 år

Kontaktoplysninger

Navn: Fru A Kasoojee / Tlf: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Varighed

  • BCom i logistikstyring: 3 år på fuld tid
  • BCom Hons in Logistics Management: 1 år på fuld tid / 2 år på deltid

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Læs mere

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimer
Johannesburg