BFA-program i metal kunst

Det 1200 m² store metalværksted ligger i et unikt akademisk miljø i Dals Långed, 170 km nord for Göteborg, hvor du arbejder både på tegnebrættet og i arbejdsbordet. Dette miljø giver gode betingelser for en multifacetteret, tredimensionel eksperimentel artistry. Du vil lære produktionsteknikker, såsom hot smedning, fremstilling, svejsning og metalplader formgivning.

Værkets størrelse, udstyr og tilgængelighed giver dig mulighed for at operere i alle formater, ofte på faktiske projekter, der arbejder med commissioning af klienter og udstillinger. Under din uddannelse får du også mulighed for at vise dit arbejde i en række offentlige indstillinger.

Som studerende vil du udforske moderne metal kunst og håndværk i forskellige sammenhænge og kan dybere dybere ind i dit kunstneriske udtryk og håndværk.

117961_117956_HDK_FotografNatalieGreppi.jpg

Om programmet

Det treårige program omfatter kurser i metal håndværk, offentlige og galleri rum, visuel fortolkning, kommunikation, teori og historie. Du vil arbejde på kunstneriske projekter, baseret materiale, håndværk og websted. Din inspiration og teori bliver fodret gennem felture, besøgskunstnere, workshops og tutorials. Som studerende opfordres du til at deltage i nationale og internationale udvekslinger, konkurrencer og udstillinger, der danner basis for fremtidige netværk.

Kurser i visuel fortolkning og kommunikation, teori og historie foregår sammen med studerende i andre fine kunst BA-programmer i Steneby.

Programmet er en del af det internationale miljø i Steneby. Undervisningssproget er engelsk. Svensk kan bruges lejlighedsvis til svensktalende studerende.

Indhold

Det første år fokuserer fundamentalt på avanceret viden inden for teknologi, materialer og udtryk. Du vil lære om metallernes forskellige egenskaber, såsom stål, aluminium og bronze. Du vil også have tid til at etablere og forbedre dit kunstneriske sprog og undersøge, hvordan din kunstneriske idé interagerer med sociale sammenhænge.

Det andet år lægger vægt på bevidstheden om forholdet mellem kunstneren og omverdenen. Du vil deltage i de igangværende diskussioner inden for kunst, håndværk og design scener og vil have mulighed for at deltage i et udvekslingsprogram med andre akademier gennem vores internationale netværk.

Det tredje år giver større muligheder for individuelt formulerede projekter af eleverne i samråd med vejlederen. Fokus er på at udvikle dit personlige kunstneriske udtryk i metal kunst. I slutningen af forårssemesteret vil du præsentere resultatet af dit ti uger eksamensprojekt til et offentligt publikum.

Arbejdsområder / fortsatte studier

Programmet forbereder dig til at arbejde med kommissioner til private og offentlige kunder, udstillinger og dine egne kunstneriske bestræbelser. Programmet forbereder dig også til masterstudier.

Grad

Bachelor of Fine Arts i kunst og håndværk med speciale i metal kunst

Indgangskrav og ansøgning

Indgangskrav:

Generelle adgangskrav

Udvælgelse:

Udvælgelsen er baseret på en vurdering af indsendte arbejdsprøver og et personligt interview.

Program undervist i:
  • Engelsk
Senest opdateret September 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Price
816,846 SEK
Fuld programomkostninger. Ansøgningsgebyr: 900 SEK. Ansøgnings- og studieafgifter gælder ikke for EU / EØS-borgere eller udvekslingsstuderende.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020