BIng (Hons) i luftfarts- og maskinteknik

Generelt

Program beskrivelse

Hvorfor vælge dette kursus?

Nummer et i Storbritannien for kursustilfredshed (Guardian University League Tabel 2019), vil dette kursus sikre, at du har de centrale færdigheder og grundig viden, der er nødvendig for en vellykket karriere inden for fly og moderne teknik.

Kurset er designet til at opfylde industris krav og fordele fra stærke industriforbindelser.

 • Design-fokuseret kursus: udvikle en fuld forståelse af konstruktionsdesignkoncepter og konstruktionsprocessen.
 • Få overførbar viden og forretningsfærdigheder til at udstyre dig til et bredere arbejdsmarked.
 • Du vil blive uddannet til at bruge et udvalg af computerstøttede designværktøjer, herunder industrielt krævede Finite Element Analysis (FEA) og Computational Fluid Dynamics (CFD) værktøjer.

Du kan også vælge at studere dette kursus som et grundår: Luft- og maskinteknik (med grundår)

Nøglekursegenskaber

 • Stærke forbindelser med virksomheder som Airbus og Raytheon.
 • State-of-the-art Merlin Flight Simulator, design og test dit eget fly ved hjælp af ingeniørteori.
 • Adgang til avanceret computerstøttet design-, analyse- og simuleringssoftware, herunder ANSYS, Abaqus, MATLAB og Simulink.
 • Subsoniske og supersoniske vindtunnelfaciliteter.
 • Adgang til flysimuleringspakker som FLITE, RANT navaids træner og Boeing 747.
 • Arbejde med jetmotorfly i vores fly-hangar.
 • Støtte til at være elev med IMechE, RAeS og / eller IET.
 • Rapid prototyping facilitet.
 • Avanceret komposit trænings-og udviklingscenter baseret i Broughton.

Adgangskrav

BIng (Hons) Luft- og Mekanik

UCAS-kode: HH34

De faglige krav til kurset er 112 UCAS-tariffpoint på GCE A-niveau eller tilsvarende, herunder matematik og / eller relateret videnskab.

Vurdering

Der anvendes en bred vifte af vurderingsmetoder; Det drejer sig om faser, skriftlige opgaver, praktisk arbejde på computere, en portefølje af arbejde, logbøger, præsentationer og laboratoriearbejde, casestudier og CAD. En kombination af dette arbejde kan være en del af din vurdering sammen med tidsbegrænsede eksamener. Hvert modul vurderes ved en række forskellige metoder, der gør det muligt for eleverne at vise deres fulde potentiale. En projektafhandling vil danne en af de sidste dele af din vurdering.

Undervisning og læring

Undervisningsmetoder omfatter forelæsninger, laboratorieforløb, elevledede seminarer og guidet forskning.

Uafhængig læring er et vigtigt aspekt af alle moduler, da det giver eleverne mulighed for at udvikle både deres fagspecifikke og nøglekompetencer. Uafhængig læring fremmes gennem guidet studie eller tilbagemelding til studerende.

Wrexham Glyndŵr University er forpligtet til at støtte vores studerende til at maksimere deres akademiske potentiale.

Vi tilbyder workshops og support sessioner inden for områder som akademisk skrivning, effektiv notering og forberedelse af opgaver. Studerende kan bestille aftaler med akademiske færdigheder vejledere dedikeret til at hjælpe beskæftige sig med praktiske aspekter af universitetets arbejde.

Karriereudsigter

Kurset udstyrer dig med en grundig viden og færdigheder inden for teknik i spidsen for nye og nye teknologier. Kandidater vil være godt rustet til at blive fagspecialister inden for branchen eller for at forfølge forskningskarrierer inden for akademiet.

Den nuværende britiske mangel på kvalificerede ingeniørstuderende betyder, at du vil have masser af karrieremuligheder, når du graduerer. Du kan finde beskæftigelse inden for luftfart, mekanisk og produktionsteknisk rådgivning, forskning og udvikling eller i de væbnede styrker.

The Careers & Zone på Wrexham Glyndŵr University er der for at hjælpe dig med at tage beslutninger og planlægge de næste skridt mod en lys fremtid. Fra at finde arbejde eller videre undersøgelse til at udarbejde dine interesser, færdigheder og forhåbninger, kan de give dig den ekspertinformation, rådgivning og vejledning, du har brug for.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Læs mere

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Minimer