BIng (Hons) i maskinteknik

Generelt

Program beskrivelse

Vores maskinteknik kandidater kan se frem til fremragende fremtidsmuligheder. Med undervisning i høj kvalitet og masser af praktisk erfaring - mere en ideel placering i den højteknologiske by Derby - vil BIng (Hons) Mechanical Engineering give dig kanten i din karriere.

 • Mekanik er rangeret som top 20 i Guardian University Guide 2019.
 • Få et forspring på ruten til at blive en Chartered Engineer: denne grad er akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE) på vegne af Engineering Council, så den delvist opfylder det faglige krav til CEng-registrering.
 • Nyd uvurderlige professionelle indsigter ved at tage et valgfrit industrielt år mellem trin to og tre af dine studier.
 • Udvikle praktiske evner til at løse virkelige ingeniørproblemer.
 • Udfordre dig selv med spændende undervisningsprojekter såsom Shell Eco-marathon og British Model Flying Association Payload Challenge.
 • Udvid dine perspektiver gennem industrielle besøg og gæsteforelæsninger af førende fagfolk.
 • Lær af vores ekspertteam af akademisk personale, der har omfattende industriel erfaring med ingeniørarbejde.
 • Forbedre din beskæftigelsesegnethed - vi er rangeret som 15. højeste blandt alle britiske universiteter og 12. for engelske institutioner, med 96% af kandidater i arbejde eller yderligere studier inden for seks måneder efter afsluttet grad (HESA 2016.).

Hvis du har potentialet og ambitionen at studere hos os, men føler, at du ikke er helt klar til at deltage i BIng (Hons) Mechanical Engineering lige nu, hvorfor ikke overveje at tage dette kursus med et grundår?

Denne dynamiske grad vil udstyre dig med alle de færdigheder og viden, der er afgørende for den moderne maskiningeniør.

Indgående forståelse

Fra computerstøttet design til strukturelle analyser, vibrationer og dynamik til termofluider dækker den BIng (Hons) Mekanik et bredt spektrum af temaer for at sætte dine karrieremuligheder på en fast fod.

Kurset indeholder en bred vifte af specialmoduler som Computational Fluid Dynamics, Advanced Material Design og Analysis, og Advanced Thermodynamics.

Det giver dig også mulighed for at gennemføre et individuelt projekt, der indebærer reel erfaring med at løse et ingeniørproblem i branchen. Fremtidsorienterede arbejdsgivere anser ofte dette projekt som en glimrende måde at vurdere potentialerne hos fremtidige medarbejdere på.

Erhvervserfaring at sætte dig i stykker

Ved at vælge at bruge et år på valgfri brancheplacering, kan du give dig selv en reel karrierefordel. Industriåret finder sted mellem anden og sidste fase af din uddannelse, og du vil opdage, at der er et betydeligt antal små og mellemstore virksomheder, store, nationale og internationale virksomheder, der søger placeringsstuderende hvert år.

Vi tilbyder en bred vifte af støtte til studerende, der er ivrige efter at forbedre deres beskæftigelsesegnethed gennem praktikophold og praktikpladser, mens de studerer. For mere information, kontakt venligst vores Karriere- og Beskæftigelsestjeneste.

Studer i en førende højteknologisk by

Derby er en teknologisk by med verdensberømte virksomheder, herunder Rolls-Royce, Bombardier og Toyota lige på universitetets dørtrin. Det har en af de mest kvalificerede arbejdsstyrker i Storbritannien, med 12% af medarbejderne i højteknologiske roller - det er fire gange det nationale gennemsnit. Det har også den højeste gennemsnitsløn uden for London og sydøst.

Alt dette betyder, at du som kandidat for BIng (Hons) maskinteknik vil være ideelt placeret for at få mest muligt ud af de mange karrieremuligheder i byen.

Udfordr dig selv

Vi tilbyder inspirerende muligheder for at deltage i højt profilerede arrangementer. Shell Eco-marathon-projektet bliver for eksempel hurtigt flagskibskonkurrence for vores maskinteknik team. Vi opfordrer dig til at deltage i og opleve bygning og racing et rigtigt køretøj baseret på studentedesign og analyse. Sådan er vores profil i denne arena, at vores Shell Eco Team blev tildelt et £ 9.000 sponsor til at bygge et prototype ethanol køretøj til konkurrencen.

En anden fremhævning er den britiske Model Flying Association Payload Challenge, som understøttes af BAE Systems og Royal Aeronautical Society. Målet er at designe, bygge, teste og konkurrere om et radiostyret fly mod andre nationale og internationale teams.

Hvad du vil studere

Du vil studere i alt 120 studiepoints om året. Dette vil bestå af enkelt- eller dobbeltmoduler.

Trin et

Du vil studere moduler som:

 • Anvendte videnskabelige metoder
 • Forvaltning af erhvervsmiljøet
 • Computer hjulpet design
 • Engineering Design og Workshop Technology
 • Materialer og fremstillingsprocesser
 • Regulatory Systems

Trin to

Du vil studere moduler som:

 • Avancerede anvendte analytiske metoder
 • Corporate Responsibility og Professional Development
 • Engineering Design Modeling
 • Vibration og dynamik
 • Thermofluids
 • Strukturel analyse og materialer

Valgfrit industrigår

Du vil studere moduler som:

 • Anvendt professionel praksis
 • Moderne emner i professionel praksis

Trin tre

Du vil studere moduler som:

 • Avanceret Mekanisk Design og Materialer
 • Avanceret Motortrafik Engineering
 • Uafhængig undersøgelse og faglig udvikling (mekanisk) (dobbelt modul)
 • Computational Fluid Dynamics
 • Avanceret Engineering Design Modeling
 • Anvendt termodynamik

Adgangskrav

September 2020 typiske adgangskrav

UCAS-point 120 (op til 16 fra AS-niveauer)
Specifikke krav på A-niveau

Mindst en C i matematik på A-niveau (eller tilsvarende kvalifikation), og mindst en anden videnskab eller teknologi A-niveau

Specifikke krav på GCSE GCSE-matematik og engelsk grad C / grad 4 (eller derover) eller tilsvarende kvalifikation
IELTS 6,0 (med 5,5 i hvert kompetenceområde)
Interview / Audition N / A
Portefølje N / A

Karriere

Dette kursus forbereder dig til karriere i forkant med maskinteknik design, motorsport eller automotive design og anvendelsen af avancerede materialer.

Du kan også tage dine studier på postgraduate niveau med vores MSc Mekaniske og Manufacturing Engineering.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great star ... Læs mere

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great start. We know how important it is to have the best teaching, and we’re proud to be rated Gold in the Teaching Excellence Framework; but we also offer so much more, with some of the best university facilities in the country, opportunities for industry experience and practical, hands-on learning to make your studies relevant to life after graduation. To help broaden your horizons, we offer a wide range of opportunities to study abroad, whatever your subject – a great way to experience a different culture, meet new people and add to your CV. Minimer