Kursus detaljer

Start på vej til at blive en befragtet ingeniør og påvirke design, konstruktion og vedligeholdelse af verden omkring dig. Matematik vil understøtte alt, hvad du gør i ingeniørfag, så det vil spille en central rolle i din læring. Vi vil også bygge din forståelse af strukturer, hydraulik, geoteknologi, ledelse, sundhed, sikkerhed og velfærd, opmåling, materialevidenskab og bæredygtig udvikling.

Vi vil nære din evne til at styre, arbejde i holdmiljøer og spille en ledende rolle i denne branche. Du vil udvikle en flair for kommunikation, problemløsning og projektledelse, ved at vide, hvad der er nødvendigt for at undersøge og evaluere forskellige tekniske situationer.

Du vil også se på at bruge materialer på nye måder, principperne for eksperimentelt design og engineering bag veje, broer og andre større strukturer. Du vil forstå, hvordan anlægsarbejder fungerer og ved hvordan man bruger denne viden til at løse strukturelle problemer.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: Vores universitets resultater for arkitektur, byggemiljø og planlægningsenhed, som den indtrådte for første gang, var imponerende, med 37% af dets forskning blevet vurderet som verdensledende eller internationalt fremragende.

Kursusfordele

Vores moderne veludstyrede laboratorier giver dig chancen for at blive involveret i industristandardværktøjer og test. Vi vil vise dig, hvordan du undersøger styrken af ​​materialer til strukturer og forstår de nyeste geotekniske og strukturelle analyseprogrammer.

Vi kan tilbyde dig gode forbindelser til industrien, takket være vores undervisningsteam - som omfatter fem Chartered Engineers - som har stor erfaring inden for forskellige ingeniørområder. Gæsteforedrag, taler om ingeniørprojekter og ture til byggepladser, giver dig gode muligheder for at samarbejde med professionelle ingeniører og se, hvordan det, du lærer, kan anvendes til virkelige situationer.

Vi tilbyder også dette kursus i sandwich mode, så du får mulighed for at tage en 12 måneders pause fra dine studier for at tilbringe et år at få værdifuld engineering erfaring i branchen.

Adgangskrav

UCAS Tariff Points: 112 point påkrævet. (Minimum 72 fra to A-niveauer eller tilsvarende i matematik og naturvidenskab med mindst 40 fra matematik. Hvis du studerer Biologi, Kemi eller Fysik for at opfylde dette krav, skal du også opnå et "Pass" i den praktiske vurdering, hvor det Den praktiske vurdering er adskilt (fra 2017).

Yderligere krav:

GCSEs:

GCSE Grade C engelsk sprog og GCSE Grade B i matematik (henholdsvis Grade 4 eller Grade 6, for dem, der sidder deres GCSE fra 2017 og fremefter) er påkrævet. Nøglefærdigheder Level 2, Functional Skills Level 2 og Certificate in Adult Literacy accepteres i stedet for GCSE Grade C engelsk sprog. Nøglefærdigheder / Funktionsfærdigheder Niveau 3 accepteres i stedet for GCSE Grade B Maths.

ADGANG TIL DIPLOMA:

Pass overordnet med mindst 112 UCAS-tariffpoint. Skal indeholde mindst 15 meritter fra matematik eller numerisk fag og 15 meritter i et videnskabeligt emne.

SCOTTISH AWARDS:

Mindst 5 fag i klasse B på højere niveau.

IRISH LEAVING CERTIFICATE:

Mindst 5 fag på klasse C1 eller derover på højere niveau, hvoraf mindst 3 skal være på B2.

NIVEAU 5 ENTRY

Niveau 5 Indgang: Ansøgere skal have en HND i en civilingeniør disciplin, med mindst 60% samlet i andet studieår.

UDVÆLGELSESKRITERIER:

Vi kan bruge udvælgelseskriterier baseret på dine personlige attributter; erfaring og / eller engagement i studieområdet. Disse oplysninger vil blive afledt af din personlige erklæring og reference og vil kun blive brugt, hvis du har opfyldt de generelle adgangskrav.

International Baccalaureat: 25 point

IELTS:

IELTS 6.0 med ingen færdigheder under 5,5, eller en tilsvarende kvalifikation. Universitetet yder fremragende støtte til enhver ansøger, som måtte være forpligtet til at foretage yderligere engelsksprogskurser.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nylig akademisk undersøgelse, for eksempel færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

Hvis du ønsker at søge gennem denne rute, skal du henvise til vores universitets anerkendelse af prior learning-politik.

Bemærk venligst, at alle ansøgere til vores universitet skal opfylde vores standard engelsksprogskrav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variationer heri vil blive opført på de enkelte kursuskrav.

Jobudsigter

Du kunne gå videre til en kandidatgrad, før du får praktisk erfaring og forfølger status som ingeniør. Du kan beslutte at deltage i en masteruddannelse på deltid, mens du har erfaring med at arbejde på banen, eller du foretrækker måske at gøre et helt år i industrien og derefter vende tilbage til studiet. Når status er nået, vil du være i stand til at lede designteam, der arbejder med innovative tekniske projekter overalt i verden.

 • Civilingeniør
 • Surveyor
 • Byggeri Inspektør

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig råd fra at skrive et CV til at søge efter job.

moduler

År 1 kernemoduler

 • Undersøgelse A
 • Engineering Mechanics
 • Anvendt mekanik
 • Avanceret matematik
 • Civilingeniør Management A
 • Engineering Materials Science

År 2 kernemoduler

 • Engineering Materials Chemistry
 • Civilingeniør Ledelse B
 • Væskemekanik 1
 • Strukturelt design
 • Strukturelle analyseteknikker
 • Geoteknik: Anvendelse

År 3 kernemoduler

 • Geoteknisk Engineering: Design
 • Infrastrukturteknik
 • Uafhængigt projekt
 • Strukturelle Teknikker
 • Numeriske Management Techniques
 • Væskemekanik 2

Gebyrer

UK

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er £ 9250. Det beløb, du vil betale, kan stige hvert år for at tage højde for inflationens virkninger.

International 2018/19

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er £ 12000. Det beløb du vil betale er fastsat på dette niveau for hvert år af dit kursus.

Faciliteter

Northern Terrace

Baseret på vores City Campus, kun en kort gåtur fra Leeds centrum, Northern Terrace er hjemsted for vores School of Built Environment

Bibliotek og online ressourcer

Vores bibliotek er åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hver dag på året, der giver dig adgang til specialiserede bøger og tidsskrifter, læringsrum, computere, multimediefaciliteter og udlejning af medieudstyr. Ti tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, ejournals og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig.

Gym og sportsfaciliteter

Det er nemt at holde sig godt i Leeds Beckett - vores fitness-suiter er nemme at komme til, udstyret med al den nyeste teknologi og tilgængelig for alle sportsmedlemmer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Leeds Beckett University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
9,250 GBP
UK
Deadline
Efter placeringer
Efter dato