Bachelor of Engineering i Process Engineering på GUtech er skræddersyet til kravene i Oman sultanatet og den bredere region, men det trækker på den nyeste ekspertise akkumuleret hos RWTH Aachen, Tyskland, den tilknyttede University of GUtech.

Programmet lægger stor vægt på, at GUtechs kandidater er beskæftigelige. Mange elementer i programmet gennemføres derfor i samarbejde med lokale og internationale industripartnere.

Derudover er vigtige "bløde færdigheder" som kritisk og kreativ tænkning, livslang læring, interkulturel kommunikation og teamwork integreret i hele læseplanen for at give kandidater alle de færdigheder, de har brug for til at blive iværksættere, hvis de ønsker det, øge jobskabelsen i sultanatet og andre steder.

Struktur

Bachelor of Engineering i Process Engineering er et otte semester (fire år) program. Den anvender integrerede, praktiske metoder for at opnå en bred viden om de krævede naturvidenskabelige fag og deres praktiske anvendelse med fokus på Plant Design, Petroleum og Petrokemikalier, Termiske Separationsprocesser, Kemiske og Mekaniske Processer, Kontrol og Automatisering og Materiale Videnskab.

De første to år giver eleverne væsentlig viden og færdigheder inden for matematik, fysik, kemi, computerstøttet design og programmering og tegningsteknik; det grundlæggende ved Process Engineering. Resten af ​​graden understreger brugen og anvendelsen af ​​disse fundamentale i både industri og forskning, lokalt i sultanatet og på verdensplan.

Programmet er undervist på engelsk og indeholder skriftlige og mundtlige prøver, et industrielt praktikophold og en bacheloropgave, som kan omfatte eksperimentelt arbejde. Studerende forventes også at udvikle grundlæggende kommunikationsfærdigheder på tysk.

Karrieremuligheder

Der er en stor efterspørgsel efter ingeniører, ikke kun i Oman sultanatet, men også i det bredere område som helhed. Industriens behov og krav blev taget i betragtning ved udviklingen af ingeniørprogrammerne på GUtech, og der tages jævnligt hensyn til nye behov og behov med årlige evalueringer af programmerne. Samlet set producerer GUtech af høj kvalitet kandidater, der opfylder behovene hos Omani og International Industry.

Vores bacheloruddannelser er designet til at gøre det muligt for kandidater at begynde at arbejde i branchen uden videreuddannelse; de fleste kandidater begynder at arbejde i industrien kort tid efter eksamen, mens nogle fortsætter deres studie, ofte ved at gennemføre et kandidatuddannelse i Europa eller andre steder. Mens programmerne er designet til at opfylde kravene i Oman sultanatet og den bredere region, har nogle kandidater startet deres karriere ved at arbejde i udlandet for virksomheder i Europa.

Kandidater fra Bachelor of Engineering i Process Engineering vil have modtaget en tværfaglig uddannelse med fokus på viden om grundlæggende teoretiske begreber samt udvikling af anvendte kompetencer, der kræves til design af mekaniske, kemiske og termiske processer.

Denne velafrundede uddannelse gør det muligt for kandidater at arbejde som procesingeniører inden for en bred vifte af områder inden for industri eller regering for at lave et bredt udvalg af produkter, som det moderne samfund afhænger af, herunder mad og drikke, brændstof, kunstige fibre, lægemidler, kemikalier, plastik , energi og rent vand.

Muligheder for videre studier

Process Engineering kandidater vil kunne gøre fremskridt hen imod opnåelse af deres Chartered Engineer status eller fortsætte med postgraduate uddannelse i Oman sultanat, såvel som i Europa, Amerika, Australien og andre steder.

Program undervist i:
Engelsk
German University of Technology in Oman

Se 7 flere kurser fra German University of Technology in Oman »

Senest opdateret March 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
7 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date