Read the Official Description

Oversigt

Computer Science-majors ved Alderson Broaddus University har en moderne læreplan, der gennemgår en regelmæssig finjustering for at holde trit med de aktuelle trends. Alle Computer Science majors forventes at gennemføre en udvalgt gruppe af kerneklasser, men valgfagene er designet til at lade eleverne skræddersy deres uddannelse for at opfylde deres specifikke karriere mål med hjælp en fakultet rådgiver. Potentielle interessepunkter omfatter standarderne for computervidenskab, informationsteknologi og software engineering, men andre områder af interesse omfatter sikkerhed, web og mobil applikationsudvikling, geografiske informationssystemer (GIS) og andre. Vi tilbyder også mulighed for dobbelte majors, især med matematik, biologi og miljøvidenskab. En yderligere minor i GIS tilbydes også at give de studerende færdigheder til at komme ind på et af de hurtigst voksende arbejdsmarkeder i landet i rumlig analyse.

Ansættelses muligheder

Computervidenskabelige områder er blandt de hurtigst voksende, og eleverne får mulighed for at arbejde i mange forskellige brancher. Alderson Broaddus University har en høj placering og succesrate for vores kandidater. Arbejdsgiverne værdsætter den værdifulde kombination af computer science og liberal arts viden, som Alderson Broaddus kandidater besidder.

Personlig og individuel opmærksomhed fra erfarne og omsorgsfuldmægtige

I din undersøgelse blandt de fremragende fakulteter og studerende på College of Science, Technology og Mathematics vil du have mange muligheder for at skelne. Du vil have relativt små klasser, mere fokuseret opmærksomhed og vejledning fra dine professorer og muligheder for avanceret forskningsansvar, som er vigtige funktioner, der ikke er standard på større skoler. Dine AB-professorer vil kende dig ved navn og være i stand til at bruge kvalitetstid med dig i individuelle indstillinger.

Muligheder for involvering

Du vil have fordele og muligheder inden for ABs campus samfund for at udvikle interpersonel kommunikation og organisatoriske færdigheder og at blive mere overbevist om at møde og lede mennesker. Erfaringer i social- og tjenestegrupper, i studentregering, studenterudgivelser eller i musikalske og teatrale præsentationer kan bidrage til din personlige og faglige vækst. College of Science, Technology og Mathematics har muligheder for involvering gennem Outdoor Club, ZAG (Zeta Alpha Gamma) Science Club, samt frokoster og picnics.

Særlige funktioner i programmet

Udover introduktionskursus i datalogi gives eleverne et bredt udvalg af emner at vælge imellem. Studieprogrammet er fleksibelt og kan skræddersyes til specifikke behov. Studerende har også mulighed for at tjene praktikophold, eller de kan engagere sig i selvstændig forskning. Kurser omfatter arkitektur og assembler, databasestyring, kommunikation, operativsystemer, software engineering, datastrukturer og algoritmer, netværk og computer grafik. ABs computerlaboratorier giver adgang til alle de nyeste industristandardteknologier. Gennem partnerskaber med branchens ledere, herunder Amazon, Apple og Microsoft, får eleverne adgang til og kendskab til de nyeste trends inden for Computing and Information Technology.

Påkrævede kurser:

Kursus nr. / Kredit timer / Kursusnavn

_____ CSCI 110 4 Introduktion til datalogi *

_____ CSCI 120 4 Introduktion til objektorienteret programmering

_____ CSCI 210 3 Grundlæggende Software Design

_____ CSCI 220 3 Software Engineering

_____ CSCI 230 3 Computerorganisation

_____ CSCI 240 3 Web / Mobil Appudvikling

_____ CSCI 315 3 Computationsteori

_____ CSCI 320 3 operativsystemer

_____ CSCI 330 3 Datastrukturer

_____ CSCI 340 3 Database Management Systems

_____ CSCI 355 3 Computer Networks

_____ CSCI 490 3 Senior Design Seminar

_____ CSCI 491 2 Senior Design

PLUS Computer Science Valgfag (Vælg 3 kurser)

_____ CSCI 400 3 Særlige emner inden for datalogi

_____ CSCI 410 3 Programmeringssprog

_____ CSCI 420 3 Computer Graphics

_____ CSCI 430 3 Information Assurance

_____ CSCI 440 3 Distributed Computing

_____ CSCI 450 3 Kunstig intelligens

Matematik (påkrævet)

_____ MATH 166 3 Diskret Math I *

_____ MATH 167 3 Diskret Math II *

_____ MATH 231 4 Calculus I

_____ MATH 251 3 Statistik

Fremmedsprog: Ikke påkrævet.

Liberal Studies Program: Som skitseret på passende Liberal Studies Check Sheet.

* Angiver kurser, der også opfylder kravene i Liberal Studies.

Blandt krav til eksamen skal den studerende have et karakterpoint på 2,0 eller derover på de kurser, der krediteres på dette checkark

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Alderson Broaddus University »

Last updated May 25, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date