Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i naturvidenskab grad i geologi er et stringent program, der forbereder eleverne til kandidatstudiet af arbejde som professionel geolog. Bachelor of Arts grad er lignende, men er beregnet til studerende interesseret i karriere inden for videnskab uddannelse eller naturressourceforvaltning. Mindreårige i geologi og jord-rum videnskab er tilgængelige for studerende, der ønsker at hovedfag i marine videnskab, astronomi, geografi eller naturvidenskab.

Foto af CSAV-studerende med lava Center for undersøgelsen af ​​aktive vulkaner (CSAV) er et uddannelses- og opsøgende program, der blev oprettet af hawaiis statslovgiver i 1989. Beliggende i UH Hilo Geology-bygningen er CSAVs mission at yde træning og information om vulkansk og naturlige farer, der opstår i Hawaii og verden over. Dette sker gennem en række forskellige programmer: Offentlige udfald, herunder besøg på skoler og præsentation af offentlige foredrag og symposier; et sommerprogram træner forskere fra udviklingslande i teknikker inden for overvågning og respons af vulkanske farer; adskillige forskningsprojekter og produktion af offentlige informationsprogrammer om beredskab og reaktion på naturlige farer for indbyggerne i Hawaii.

Geologi er jordens undersøgelse: dens form og sammensætning, de ændringer, den har gennemgået, og de dynamiske kræfter, der danner det i dag. Geologer er interesserede i, hvad der gør vulkaner udbrud, hvilke kræfter der producerer bjergkæder, hvor jordskælv forekommer og hvordan de kan forudsiges, hvordan gletsjere udskærer landskabet, og hvor olie og mineraler kan lokaliseres.

Opgaven af UH Hilo Geology Department er at give eleverne et stramt, højkvalitetsgrundlag i geologisk videnskab. Det primære mål er at forberede studerende på kandidatuddannelser, arbejde som professionelle geologer eller karriere i videregående uddannelse, planlægning eller naturressourceforvaltning. Geologiafdelingen støtter også universitetets liberale kunstmission ved at give generelle uddannelsesstuderende en bredere viden om deres naturlige miljø. Selvom levering af kvalitetsbaggrundsuddannelse er fokus for instituttets indsats, støtter instituttet også og bidrager til fremme af videnskabelig viden, anvendelse af geologisk viden og samfundets uddannelse og service.

Geologi-programmet udsætter eleverne for teorien og anvendelsen af ​​en bred vifte af discipliner inden for geovidenskab. Læreplanen fokuserer på Jordens sammensætning, struktur, historie og dynamik. Studerende vil erhverve en stærk baggrund i grundvidenskaben, da de adresserer geologiske problemer ved hjælp af kemi, fysik og matematik. Hilos unikke naturlige omgivelser på skråningen af ​​en aktiv vulkan gør det til et ideelt sted at opleve førstehånds de mere dynamiske aspekter af geologi.

Både laboratorie- og feltaktiviteter er vigtige komponenter i programmet, og eleverne kan forvente at udvikle deres beskrivende, analytiske og fortolkende færdigheder. Studerende underrettes om, at udflugter undertiden udføres uden for klassetimer.

Studiet af geologi forbereder eleverne til karriere inden for miljøvidenskab, naturressourcer og videnskabelig forskning om forskellige emner, herunder vulkanisme og hydrologi. Mange af de studerende, der er uddannet fra BS-programmet, fortsætter med at forske i kandidatgrader.

Mål for elevundervisning i majoren

Indhold

Både BS og BA-programmer i Geologi er designet til at føre til mesterlære over grundlæggende begreber og ordforråd inden for følgende områder:

 • Pladetektonik
 • Oprindelse og klassificering af klipper og mineraler
 • Geologisk tidsskala og hvordan dette relaterer til store begivenheder i Jordens historie og dets liv
 • Jordens geofysiske egenskaber og korskalformation
 • Processer, der former Jordens overflade
 • Miljøfarer og problemer

Skills

Kandidater forventes også at:

 • Udvikle færdigheder i observation og registrering af geologiske funktioner og processer.
 • Udvikle kompetence i fortolkningen af ​​jordvidenskabelige data, herunder både kvalitative og kvantitative analyser.
 • Udtryk jordfagskoncepter skriftligt.
 • Bliv dygtig på:
  • Lokalisering og tolkning af videnskabelig litteratur
  • Giver mundtlige præsentationer
  • Brug af computere på et niveau i overensstemmelse med den nuværende professionelle praksis.

Særlige aspekter af programmet

Institutets laboratorier, klasseværelser og supportfaciliteter er designet til at huse et komplet og state-of-the-art geologiske program. Laboratoriefaciliteter omfatter dem til rockforberedelse, mineralogi og petrologi, vådkemi, seismisk overvågning og et geografisk informationssystem (GIS) computerlaboratorium.

Studerende har også adgang til instrumenter og computere, der anvendes til overvågning af vulkaner via Center for Studerende af Aktive Vulkaner (CSAV), som er et trænings- og opsøgende program tilknyttet Geologi-afdelingen. CSAVs mission er at give træning og information om vulkanske og naturlige farer, der opstår i Hawaii og verden over. Instrumenter, der er tilgængelige for Geology-programmet via CSAV, omfatter GPS-modtagere, Global Field Station og EDM-instrumenter, præcise niveauinstrumenter, bærbare seismometre og gasgeokemiske instrumenter.

Geology Club er en aktiv studentorganisation, der giver feltoplevelser og interaktion med andre personer med interesse for geologi.

BS i geologi krav

Gruppe 1. Generel Uddannelse Grundlæggende, Område og Integrative Krav i kraft Efterår 2011

Studerende kan vælge at tage udgangspunkt i den generelle uddannelse Basic, Area og Integrative krav og eksamenskrav gældende på det tidspunkt, de kom ind i UH System, da de kom ind i UH Hilo , eller når de uddannes, forudsat at der ikke er nogen pause i tilmelding.

Studerende skal mødes med deres akademiske rådgiver for at sikre, at de tilmelder sig i kurser, der gør det muligt for dem at opfylde disse krav samt krav til de store og til eksamen. Nogle kurser kan opfylde både generelle uddannelseskrav og større krav.

Gruppe 2. Hovedkrav og tildelte kreditter (73 point)

Alle krævede kurser i GEOL i gruppe 2, store krav, skal udfyldes med en karakter på "C" eller bedre.

 1. Påkrævede kurser fra geologi
  • GEOL 111-111L Forstå jorden (3), Forstå Jordlabben (1)
  • GEOL 112-112L Hist of the Earth
  • GEOL 212 Jordmaterialer I: Mineraler (4)
  • GEOL 320 Erth Mat II: Igneous / Meta Rock (4)
  • GEOL 330 Deformation af jorden (4)
  • GEOL 340 sedimentære processer (4)
  • GEOL 342 Jordoverflademetoder (3)
  • GEOL 370-feltmetoder (3)
  • GEOL 445 GIS for Geologi (3) eller GEOL 450 Geologisk Remote Sensing (3)
  • GEOL 495A-495B Seminar (1), Seminar (1)
  • Og ni yderligere semester timer i GEOL kurser på 300 eller 400 niveau. (9)
 2. Påkrævede kurser fra beslægtede felter
  • CHEM 161-161L General Chemistry I (3), General Chemistry I Lab (1)
  • CHEM 162-162L General Chemistry II (3), General Chemistry II Lab (1)
  • ENG 225 Skrivning til Sci
  • MATH 241 Calculus I (4)
  • MATH 242 Calculus II (4)
  • PHYS 170-170L Gen Phys I: Mekanik (4), Gen Phys I Lab (1)
  • PHYS 272-272L Gen Phys II: Elec

Samlede semestertimer påkrævet for BS i geologi

120 point kræves.

Noter

 1. Studerende skal tjene mindst 2,0 GPA i kurser, der kræves for de store.
 2. Mindst 32 point skal optjenes i kurser på 300- eller 400-niveauet. Kurser i gruppe 2 leverer 32 af disse kreditter.
 3. Studerende, der forbereder sig på grundskolen, bør overveje at tage et sommerfelt kursus i geologi og muligvis MATH 300 Ordinære Diff Equations (3) (almindelige Differential Equations), CS 150 Introduktion til Computer Science I (3) (Introduktion til Computer Science) eller PHYS 260 Computational Physics
 4. For at opnå en Bachelor of Science-grad i geologi skal eleverne opfylde kravene til de store og opfylde alle universitetets øvrige bacheloruddannelseskrav.
 5. Studerende, der ønsker at gøre rettidige fremskridt hen imod graduering, opfordres til at være opmærksom på alle gradskrav.
 6. Desuden er det vigtigt at være opmærksom på kursusforudsætninger og hyppigheden af, hvilke kurser der tilbydes ved planlægning af kurser. Disse oplysninger er tilgængelige i kursusoversigterne i denne katalog.
 7. For at sikre fremskridt mod færdiggørelsen af kursen opfordres eleverne til at mødes med en rådgiver hvert semester, før de registreres.
Program undervist i:
Engelsk
University of Hawaii, Hilo

Se 6 flere kurser fra University of Hawaii, Hilo »

Senest opdateret December 5, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 26, 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
- (2019-2020 undervisning) Resident: $ 306 pr. Kredit time. $ 3.672 for fuld tid. Ikke-hjemmehørende: $ 846 pr. Kredit time. $ 10.152 for fuld tid.
Deadline
Juni 1, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 26, 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Juni 1, 2019

Aug 26, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Juni 1, 2019
End Date