Read the Official Description

Oversigt

Kemi programmet på Alderson Broaddus University er designet til at give de studerende et solidt og bredt fundament, som de baserer deres karriere på. Kemi kan uden tvivl betragtes som et fascinerende felt inden for videnskab, fordi det er så afgørende for vores dagligdag. Der er ikke en eneste dag i vores liv, der foregår uden kemiens "berøring". Kemi refereres ofte til som en central videnskab, da den sammenhænger fysik og matematik, biologi og medicin samt jord- og miljøvidenskab. Kort sagt er alt kemisk!

For en studerende, der ønsker at kæmpe i kemi, ligger der en verden af ​​hurtigt udviklende videnskab med nye applikationer, som konstant når ud på andre områder.

Mange karrieremuligheder

Med videnskab og teknologi, der ændrer sig og udvikler sig i spring og grænser, tjener en betydelig viden inden for kemi som et glimrende fundament for flere avancerede studier. Kendskab til kemi er ofte påkrævet i en række erhverv, herunder medicin, apotek, medicinsk teknologi, nuklearmedicin, molekylærbiologi, bioteknologi, farmakologi, toksikologi, landbrugsvidenskab, papirvidenskab, farmaceutisk videnskab, farligt affaldshåndtering, kunstbevarelse, retsmedicinsk videnskab og patentret. Således kan en kemi grad effektivt kombineres med avanceret arbejde på andre områder, som kan føre, for eksempel; at blive patentadvokat sammen med en lovgrad. Karrieremuligheder for kemi kandidater er uden tvivl varieret. Beskæftigelse i den kemiske industri, hvor kemiske råvarer, såsom polymermaterialer, lægemidler, aromastoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller dufte udvikles, er stadig den mest eftertragtede karriere for en kemiuddannet. Kemi studeret i forbindelse med miljø åbner døren for miljøbeskyttelse, jord og energibesparelse.

Kemiteknologi, som grundlæggende er anvendt kemi, beskæftiger sig med design, fremstilling og drift af maskiner og instrumenter til at omdanne råvarer til produkter og udføre reaktioner i stor skala på en effektiv miljøvenlig måde. Kemiske ingeniører anvender deres kemiske viden til at supplere den tekniske disciplin. Således har man en kandidatgrad i kemi eller kemiteknik åbner langt flere muligheder. En terminal grad, såsom en ph.d. tilbyder en åben mulighed for at designe og udvikle ens eget forskningsprogram.

En bachelorgrad i kemi kombineret med biologi er også en ideel præmedicinsk grad. En kemi baggrund vil være nyttige i den medicinske skole, når man studerer biokemi, endokrinologi, fysiologi, mikrobiologi og farmakologi. Kemi er også en fremragende hovedregel for elever, der planlægger karriere i andre sundhedsprofessioner som apotek, tandlæge, optometri og veterinærmedicin. Alle disse faglige programmer kræver kemi til optagelse.

Og hvem kan nogensinde ignorere mulighederne for at undervise i kemi i skoler og gymnasier? Listen over karrieremuligheder for kemikandidater kan aldrig angives som "komplet". En alsidig filial i videnskab, kemi træner eleverne med analytiske, logiske, verbale og matematiske færdigheder. Disse færdigheder er afgørende for ethvert job. Intellektuelt udfordret, er en kemi kandidat højt værdsat og velbelønnet.

Personlig og individuel opmærksomhed

På grund af den lille klassestørrelse modtager eleverne nøje personlig opmærksomhed og vejledning fra fremtrædende fakultetets medlemmer, som eleverne til sidst lærer, forskere, mentorer, rådgivere og venner. Hos Alderson Broaddus kan eleven sikres, at han kan bruge de nødvendige faciliteter til sin studie. Mens større skoler kan prale af mere udstyr, hvoraf de fleste er forbeholdt forskere og kandidatstuderende. Laboratorierne hos Alderson Broaddus har de væsentlige udstyrsdele, som den studerende kan lære og med succes ind i arbejdsmarkedet eller områder med avanceret studie.

Undergraduate Research Experience

Studerende får en værdifuld forskningserfaring hos Alderson Broaddus University som vil hjælpe dem med at opnå accept i kandidatskoler og professionelle skoler. Den studerende kan også være i stand til at opnå økonomisk sommerstøtte til forskning finansieret af tilskud fra Appalachian College Association og andre agenturer.

En Tradition of Excellence

Alderson Broaddus University er kendt for excellence i forberedelsen af ​​videnskab og sundhedspersonale. Mere end halvdelen af ​​de studerende, der er uddannet fra Alderson Broaddus University er indskrevet i medicinsk relaterede programmer som lægeassistent og sygepleje eller i andre videnskabsbaserede programmer. Alderson Broaddus-kandidater har også en fremragende rekord for accept i faglige skoler af deres interesse, såsom medicinsk og tandskole, og til uddannelsesprogrammer på kandidatskoler.

Muligheder for udmærkelse

Studerende på Alderson Broaddus University har mange muligheder for at skelne i deres studie med det fremragende fakultet for College of Science, Technology og Mathematics. Med relativt små klassestørrelser og muligheder for avanceret forskning indlejret med vejledning fra fremragende fakultet, kan det hævdes, at en elev på Alderson Broaddus er udsat for de bedste funktioner, som ikke er standard på større universiteter.

Påkrævede kurser:

Kursus nr. / Kredit timer / Kursusnavn

_____ CHEM 200 4 Generel kemi I *

_____ CHEM 210 4 Generel kemi II

_____ CHEM 215 4 Uorganisk kemi

_____ CHEM 250 4 Analytiske og instrumentelle metoder

_____ CHEM 310 4 Organisk kemi I

_____ CHEM 311 4 Organisk kemi II

_____ CHEM 315 4 Fysisk kemi

_____ CHEM 350 4 Instrumentanalyse og design

_____ CHEM 305 4 Principper for biokemi

ELLER CHEM 370 4 Biokemi

_____ CSCI 134 3 Introduktion til computere *

_____ MATH 231 4 Calculus I

_____ MATH 251 3 Statistik *

_____ NSCI 361 1 Forskningsmetoder I

_____ NSCI 362 1 Forskningsmetoder II

_____ NSCI 461 1 Seniorforskningsprojekt

_____ PHYS 221 4 Generel fysik I

_____ PHYS 222 4 Generel fysik II

En valgfag er obligatorisk (minimum 14 semester timer), der skal godkendes af rådgiveren og dekan fra College of Science, Technology og Mathematics som bidrag til elevens karrieremål. Mens nogen af ​​de godkendte mindreårige, der er nævnt i Academic Program Manual, i princippet kan tages, er de i College of Science, Technology og Mathematics plus Communication, Political Science, Psychology, Sociology fra College of Humanities and Social Sciences, og alle de mindreårige erhvervsdrivende fra erhvervskollegiet og undervisningsskolen ville helt sikkert være passende for karriere, som kemikere historisk har valgt.

Fremmedsprog: Ikke påkrævet, men mindst et semester tysk anbefales til studerende forud for kandidatuddannelsen i kemi

Liberal Studies Program: Som skitseret på passende Liberal Studies Check Sheet * Angiver kurser, der også opfylder Liberal Studies krav

Blandt krav til eksamen skal den studerende have et 2,00 gennemsnit i de store og gennemføre et forskningsprojekt.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Alderson Broaddus University »

Last updated May 25, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date