Read the Official Description

Oversigt

Miljøvidenskab er et tværfagligt område. Programmet er designet til, at de studerende får en forståelse af de grundlæggende principper og anvendelser af følgende fagområder: biologi, kemi, fysik, geologi, regulerings- og miljøpolitik, vådområdeøkologi og videnskabelig forskning og skrivning. Studerende, der graduerer fra Environmental Science-programmet, vil blive uddannet til at samarbejde med brancher og miljøagenturer for at fremme økonomiske fremskridt, samtidig med at bæredygtige økosystemer opretholdes gennem overholdelse af miljøbestemmelser. Ud over at introducere grundlæggende videnskabelige og miljømæssige emner lægger vi stærkt vægt på at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at forstå, vurdere, forudsige og afbøde vigtige miljøproblemer og -problemer.

Målene for miljøvidenskabelige hovedområder omfatter forberedelse af studerende til

  1. avancerede kandidatuddannelser,
  2. umiddelbar beskæftigelse på bachelor niveau, og
  3. ansvarlig medborgers deltagelse i en verden, hvor miljøhensyn og beslutninger bliver stadig vigtigere.

Programmet er struktureret for at give eleverne mulighed for at specialisere sig i biologiske, kemiske eller geologiske aspekter af miljøvidenskab efter eget valg ved at have 20 studiepoints valgfag. Vi tilbyder også et Applied Environmental Science Track af anbefalede valgfag, der specielt forbereder eleverne til at arbejde inden for miljøvidenskab efter graduering. Mange studerende vælger to majorer med biologi, hvis de planlægger at forvalte naturressourcer eller kemi, hvis de er interesserede i toksikologi. Vi anbefaler også stærkt en minor i Geographic Information Systems (GIS), da det er et af de hurtigst voksende arbejdsmarkeder i landet.

Praktiske applikationer

Praktiske teknikker og applikationer, herunder feltoplevelser, forskning og praktikophold, tilskyndes. Vi yder bistand og ofte direkte støtte (økonomisk og ellers) til kvalificerede studerende, der ønsker at erhverve praktisk erfaring ved at deltage i igangværende forsknings- og uddannelsesprojekter, opnå praktikophold med miljøagenturer, virksomheder og organisationer, deltage i faglige konferencer og symposier og drage fordel af relaterede muligheder. Sådanne aktiviteter bidrager til at gøre offentligheden og potentielle arbejdsgivere opmærksomme på, hvad vi kan tilbyde, forbedre beskæftigelsesudsigterne for vores studerende og yde finansiel støtte til vores majors. Studerende er også forpligtet til at gennemføre et højtstående Senior Research Project. Disse projekter kan også give studerende mulighed for at offentliggøre i peer-reviewed videnskabelige tidsskrifter og åbne dørene for at komme ind på kandidatuddannelser over hele landet. To Senior Research Project-eksempler fokuserede på vurdering af maskinalæringsalgoritmer og image- og lidar-afledte variabler til GEOBIA-klassificering af minedrift og minegenvinding (offentliggjort i International Journal of Remote Sensing med en medforfatter for studerende og finansieret af AmericaView og Appalachian Research Initiative for Environmental Science) og karakteriserer trofiske webs af Louisiana Waterthrush (Parkesia motacilla) ved hjælp af stabile isotoper af C og N (finansieret af et Ledford Scholarship fra Appalachian College Association).

Ansættelses muligheder

Det overvældende flertal af Miljøvidenskab job er hos konsulentfirmaer eller statslige organer, der behandler, håndterer og afhjælper (oprydning) farlige materialer eller med industrier, der forsøger at overholde miljøbestemmelserne. Her i West Virginia repræsenterer energiindustrien (kul, olie og gas) en betydelig kilde til beskæftigelse for miljøforskere. Der findes yderligere beskæftigelsesmuligheder med agenturer og konsulentfirmaer, der beskæftiger sig med regulering af arealanvendelse, især vådområdernes afgrænsning og ressourcebevarelse. Der er et voksende behov for kvalificerede personer på dette område. Næsten alle vurderinger af fremtidige beskæftigelsesudsigter omfatter miljøarbejde blandt de store langsigtede behov. Nogle af de områder, hvor personer, der er uddannet inden for miljøvidenskab, for tiden er nødvendige, er konsulentfirmaer, ingeniørfirmaer, energibedrifter, planlægningsbrancher, offentlige myndigheder og nonprofitorganisationer (Nature Conservancy, jordforvaltninger osv.) Blandt dem, der søger kvalificerede kandidater . Forureningsoverensstemmelseseksperter er også i stor efterspørgsel i næsten alle industrier. Specifikke salgsmæssige færdigheder, som vores Miljøvidenskabelige kandidater modtager, er risikovurdering, miljøanalyse, GIS-rumlig analyse og kortlægning, vådområdeafgrøde og anvendelser af lovgivningsmæssig overensstemmelse.

Fakultet og faciliteter

Alderson Broaddus Environmental Science-programmet sigter mod at være krævende, givende og virkelig tværfaglig. I øjeblikket involveret i programmet er fakultetet med særlige interesser på så forskellige områder som vilde dyr økologi, akvatiske økosystemer, hydrogeologi, miljømæssige risici, GIS, globale miljøproblemer, afhjælpning og vådområder afgrænsning. Studerende vil være i stand til at arbejde tæt sammen med fakultetet, deltage i ekskursioner og specielle projekter og få individuel overvejelse, der ikke er muligt i store universiteter. I mindst to gange om et semester byder College of Science, Technology og Mathematics en populær (og gratis) frokost for alle videnskabelige majors.

Indsamling screening prøver på en Brownfield site i Richwood, WV.

Påkrævede kurser:

Kursus nr. / Kredit timer / Kursusnavn

_____ BIOL 210 4 Generel biologi I

_____ BIOL 211 4 Generel biologi II

_____ BIOL 212 4 Botanik

_____ CHEM200 4 Generel kemi I *

_____ CHEM 210 4 Generel kemi II

_____ GEOL 190 4 Introduktion til geologi

_____ MATH 141 3 Trigonometri *

ELLER MATH 231 4 Beregning I

_____ NCSI 361 1 Forskningsmetoder I

_____ NCSI 362 1 Forskningsmetoder II

_____ NSCI 461 1 Seniorforskningsprojekt

_____ PHYS 211 4 Introduktion til fysik

ELLER PHYS 221 4 Generel fysik I

OG PHYS 222 4 Generel fysik II

_____ ENVS 210 4 Miljøvidenskab I

_____ ENVS 335 3 Watershed Hydrologi

ELLER GEOL 350 3 Hydrogeologi

_____ ENVS 340 3 Miljøpolitik

_____ ENVS 350 3 Anvendt miljøforordning

_____ ENVS 356 4 Introduktion til GIS

_____ ENVS 420 4 Vådlandsøkologi

_____ MATH 261 3 Statistik for biologer

Øvrige timer: Studerende vælger 20 kredit timer med passende højere niveau kurser udvalgt til at opfylde deres faglige mål. Den studerende kan vælge den anvendte miljøvidenskabelige koncentration (se nedenfor) eller en anden koncentration af passende øvre niveau kurser.

Fremmedsprog: Ikke påkrævet.

Liberal Studies Program: Som skitseret på passende Liberal Studies Check Sheet.

* Angiver kurser, der også opfylder kravene i Liberal Studies.

Blandt krav til eksamen skal den studerende have et 2,00 gennemsnit i de store og gennemføre et forskningsprojekt. Et praktikophold med en godkendt virksomhed, agentur eller anden organisation involveret i miljøarbejde anbefales stærkt.

Anvendt Environmental Science Concentration

Studerende vælger mindst 20 studiepoeng fra følgende med den begrænsning, at CHEM 303, Miljøkemi; ENVS 333, miljøteknik; og ENVS 430 skal miljørisikovurdering indgå i minimum 20 kredit timer.

_____ BIOL 360 4 Økologi

_____ CHEM 303 4 Miljø- og toksikologisk kemi **

_____ ENVS 330 3 Miljøteknik **

_____ ENVS 335 4 Watershed Hydrologi

_____ ENVS 405 4 Anvendt fjernbetjening

_____ ENVS 430 3 Miljø Risikovurdering **

_____ ENVS 465 4 Avanceret GIS

_____ ENVS 550 1 Seminar

_____ GEOL 350 4 Hydrogeologi

** Kurser kræves til den anvendte miljøvidenskabelige koncentration

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Alderson Broaddus University »

Last updated May 25, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date