AACSB Accredited

hans grad åbner dørene til en integreret del af enhver moderne virksomhed. Det dækker design og ledelse af informationsteknologi / Systemer (IT / S) for en virksomhed, der søger at opfylde sine forretningsmæssige udfordringer og fremme sine strategiske mål. Formålet er at håndværk og implementere it-strategi, der matcher forretningsstrategi og løse forretningsmæssige problemer. Ud over mainstream hardware & software programmering begreber, graden Planen omfatter hvordan budgettet, anskaffe og styre IT / S f.eks computerdatabaser, netværk, informationssikkerhed. Fokus er på IT baserede forretningsprocesser og er ideel for dem, der kan lide at arbejde med teknologi i erhvervslivet.

Dette program er akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Business Administration i Information Systems?

Informationssystemer og informationsteknologi har ingen værdi, medmindre de tjener et formål og anvendes effektivt til at opfylde dette behov. Virksomheder og ledere bruge teknologi til at forbedre deres bundlinje og forbedre deres ansattes liv. De har brug for medarbejdere til at have state-of-the-art teknisk viden i kombination med et solidt fundament i generelle forretningskoncepter. Med denne grad plan, vil du erhverve både og være i stand til at bruge denne viden til at hjælpe organisationer implementere it-løsninger, der løser forretningsmæssige problemer for konkurrencefordel.

Du får analytisk tænkning og problemløsning færdigheder, skriftlig og mundtlig kommunikation færdigheder, og evne til at arbejde i teams. Hvis du kan lide fremskridt i og bruge teknologi og anordninger som smartphones og sociale netværk, har du hvad det kræver at få succes på dette område. Du vil lære at tilpasse sig de hurtigt skiftende teknologier i hele din karriere, mens opdage verden af ​​datakommunikation og konfiguration af netværk, netværk og informationssikkerhed, systemadministration, elektronisk handel strategi og web-systemer design og udvikling.

Du vil udvikle færdigheder i konfigurationen af ​​virksomhedens systemer og udviklerens værktøjskasse af virksomhedssystemer samtidig med at få hands-on praksis i alle disse i både Unix og Windows-miljøer ved hjælp af en række forskellige platforme fx, (a) objektorienteret programmering begreber og e-handel applikationsudvikling i Microsoft Visual Studio .NET og C #, (b) database og klient-server-design / udvikling ved hjælp Oracle, Access og SQL, (c) systemanalyse og design ved hjælp af UML, (d) virksomhedens applikationer udvikling og tilpasning ved hjælp SAP og udviklerens værktøjskasse af ABAP og (e) business analytics / intelligens ved hjælp miljøer, der kan omfatte SAP BI-modul, og SAS Miner.

Karrieremuligheder, der kan forfølges:

 • udvikling Ansøgning
 • Rådgivning
 • Database administration
 • Netværk og systemadministration

Med yderligere uddannelse, en af ​​disse stier er mulig:

 • Systems Analyst
 • Data / Teknisk Analytiker
 • IT Risk Consultant
 • Web Applications Developer

University Krav

For at modtage en bachelorgrad på Northern Arizona University, skal du udfylde mindst 120 enheder af kredit, der minimalt omfatter en større, de liberale undersøgelser krav og universitetets krav som anført nedenfor.

 • Alle Northern Arizona University liberale undersøgelser, mangfoldighed, junior-niveau skriftligt, og capstone krav.
 • Alle krav til dine specifikke faglige plan (er).
 • Mindst 30 enheder af øverste division kurser, som kan omfatte overførsel arbejde.
 • Mindst 30 enheder af kurser taget gennem Northern Arizona University, hvoraf mindst 18 skal være øverste division kurser (300-niveau eller derover). Dette krav er ikke opfyldt med kredit-by-eksamen, retro-kreditter, overførsel kursusaktiviteter mv
 • En kumulativ kvotient på mindst 2,0 på alt arbejde forsøgt på Northern Arizona University.
Program undervist i:
Engelsk

Se 83 flere kurser fra Northern Arizona University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date