Læs den officielle beskrivelse

Mens reklame er en del af marketing, er det ikke ALLE markedsføring. Peter Drucker, en meget berømt forretningsmand, beskriver den rolle, markedsføring i business denne måde: "Fordi formålet med virksomheden er at skabe en kunde, den virksomhed har to - og kun to - grundlæggende funktioner: marketing og innovation. Marketing og innovation giver resultater; resten er omkostninger. Marketing er kendingsnummer, unik funktion af virksomheden. "I vores program, vil vi hjælpe dig med at lære at løse marketing problemer, til at innovere, til at tænke strategisk, kritisk og kreativt over de oplysninger, som du bliver præsenteret, samt til at kommunikere dine tanker effektivt. Du vil arbejde i teams, vil du tænke globalt om markedsføring, vil du være i stand til at genkende de etiske og juridiske spørgsmål, som du kan blive konfronteret. Du vil også overveje de digitale muligheder til rådighed som du øver dig at bruge din markedsføring viden til at skabe værdi for kunderne, aktionærer, medarbejdere og andre interessenter i virksomheden.

Vi forventer, at du tager ansvar for din læring ved at deltage hver klasse, der bidrager til dit hold og dine klasse diskussioner, holder dit ord, og nå dine mål.

Marketing er et spændende område, som tager fat på mange af de ændringer, der finder sted i business-to-consumer og business-to-business-miljøer. Vores område omfatter digitale og andre medier kampagner, herunder at arbejde for enten kunder eller reklamebureauer, planlægning sociale og mobile kampagner, og analyse af resultaterne af dit arbejde. Vi forbereder dig til at gå ind i business-to-business salg eller være en del af en global marketing organisation, til at arbejde i supply chain management eller tjenester markedsføring. Vores praktik program er en af ​​de bedste i kollegiet. Du vil få mange muligheder for at sikre mindst én praktik i løbet af dine studier. Studerende har fundet, at erfaringerne fra praktikken processen har hjulpet dem til bedre at forstå diskussion klasseværelset emner.

Sammen med de nødvendige store kurser af forbrugernes adfærd, business-to-business marketing, marketing forskning, international markedsføring og integreret markedsføringsstrategi, vil du tage fire valgfag valgt fra et meget bredt udvalg af kurser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurser fra University of Denver »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date