BSC I Fritidsstudier

Breda University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSC I Fritidsstudier

Breda University of Applied Sciences

Hvordan kan vi forudsige trends på den måde, hvorpå folk bruger deres fritid? Hvordan kan traditionelle fritidsfirmaer bruge sociale medier mere effektivt til at forbinde deres kunder? Og hvilke nye forretningsmodeller og strategier er der brug for i en stadig mere kompleks og dynamisk fritidssektor? Efter din eksamen vil du kunne besvare alle disse spørgsmål og meget mere.

Studieoversigt

Den akademiske Bachelor of Science Leisure Studies er 'videnorienteret'. Under dine studier udvikler du en række akademiske og ledelsesmæssige kompetencer ved at analysere akademisk viden. For at gøre dette vil du ofte arbejde selvstændigt og undertiden i små grupper om sager og opgaver. Inden for fritid tilbyder de forskellige tilgangsformer, der tilbydes af f.eks. Psykologi, sociologi og antropologi, kun delvise forklaringer på, hvad folk ønsker - og er i stand til at gøre - i deres fritid. Det betyder, at hvis du vil forstå fritid, skal du tilpasse dig nye og uventede situationer ved at bruge gamle ideer, teorier og metoder på nye måder eller ved at udvikle nye, nye ideer - som derefter kan vurderes og forskes. Sådan skubber vi grænserne og skaber afgørende nye bidrag til eksisterende viden i branchen.

Programmet er helt undervist på engelsk og tager tre år. Det første år består af fire vilkår, andet og tredje år indeholder to semestre hver. Breda University of Applied Sciences tilbyder også to faglige bachelorprogrammer inden for fritid: Fritid

Organisation

Den akademiske Bachelor of Science Leisure Studies er et særskilt program inden for Breda University of Applied Sciences med egen ledelse. Kerneholdet lærer ikke kun på programmet, men gennemfører også betydelig forskning, som finansieres af tredjeparter. De fleste af underviserne holder eller arbejder på, en ph.d.
For at være mere effektiv, effektiv, kreativ og afgørende har Breda University of Applied Sciences , Tilburg Universitet og flere institutter besluttet at kombinere kræfter på fritidssundersøgelser til et fælles Center for Viden, der hedder CELTH (Center for ekspertise fritid, turisme

År 1

I det første år får du en solid introduktion til forskellige brancher af erhvervslivet og samfundsvidenskaben samt forskningsmetoder, der understreger fritidsfeltets varierede karakter. I semester 1 vil kurserne fokusere på forbrugernes perspektiv, mens forretningssiden i 2. semester er mere fremtrædende. Du vil lære at anvende din viden i flere praktiske tilfælde.

År 2

I andet år styrker du din viden om, hvilke former for aktiviteter folk vælger i deres fritid, og hvordan virksomheder kan organisere disse aktiviteter og drage fordel af dem. Udover teoretiske foredrag, praktiske seminarer, debatter og casestudier vil du arbejde på flere projekter for kommissærer fra fritidsområdet. I disse projekter vil du anvende forskningsteknikker og teoretisk indsigt i de forskellige kurser.

År 3

I 5. semester vælger du en minor på et andet universitet i Holland eller i udlandet. I 6. og sidste semester vil du anvende alt hvad du har lært af:

 • overvejer fritidsaktiviteter på tværs af forskellige kulturer; studere grundlæggende filosofiske spørgsmål om relevansen af fritid og de etiske spørgsmål, det rejser
 • Undersøgelse af det bidrag, fritid kan medføre til udvikling af byrum og bykultur.
 • I sidste semester skriver du en afhandling, hvor du vil undersøge et komplekst fritidsproblem. Emner for bachelorafhandlinger kan forbindes med den aktuelle forskning, der udføres af medarbejdere.

Adgangskrav

Til dette program er adgangskravene:

Du kan få adgang til programmet med:

 • En International Baccalaureate (IB) eksamensbevis
 • Et europæisk baccalaureat (EB) eksamensbevis
 • Et andet gymnasium eller et gymnasium, der svarer til det hollandske vwo-diplom (som Abitur i Tyskland)
 • HBO-eksamensbevis eller propaedeutisk certifikat

Test af engelsk som fremmedsprog

Du skal også påvise tilstrækkelige resultater af en af disse tests:

 • CAE (Cambridge Advanced Certificate) eller CPE (Certificate of Proficiency in English)
 • IELTS test (minimum samlet band score på 6,0 og minimum subscore på 6,0 for at tale)
 • TOEFL test (minimum score på 80 internetbaserede og minimum subscore på 20 for at tale)

Undtagelser fra at tage engelsk test

Du behøver ikke indsende engelsksprogede testresultater for at få lov til at deltage i et engelsksprogligt program, hvis:

 • du er en hollandsk havo eller vwo kandidat
 • Undervisningssproget i den sekundære skole eller universitet, du deltog eller deltager i, er engelsk i et engelsksprogende land (dvs. et af følgende lande: Australien, Canada (ekskluderet Quebec), Irland, New Zealand, Det Forenede Kongerige eller Amerikas Forenede Stater)
 • Du har fået et eksamensbevis, der er opført på listen over eksamensbeviser udarbejdet af Nuffic, og et af dine eksamensemner var engelsk.

Efter din bachelor

Efter din eksamen i Bachelor of Science Leisure Studies kan du beslutte, om du skal finde et job eller fortsætte med at studere - på kandidatniveau.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret December 23, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2, 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,083 EUR
lovpligtige EU-studerende. Førsteårsstuderende betaler € 1.041. 9.777 EUR for studerende uden for EU.
Information
Deadline
Locations
Holland - Breda, North Brabant
Startdato : Sep. 2, 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2, 2019
Holland - Breda, North Brabant
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen