BSc i fødevarekvalitet og sikkerhed
China Pharmaceutical University
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Nanjing/Jiangsu, Kina
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
4 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduktion
BSc i fødevarekvalitet og sikkerhed
Formål: Dette program giver studiet af teorier og eksperimentelle færdigheder inden for områder som kemi, farmaci, fødevarer videnskab og teknik, fødevaresikkerhed og hygiejne, fødevarekvalitet kontrol og kvalitetsstyring. Programmet er designet til at forberede de studerende til forsknings-og akademiske karriere på universiteter, forskningsinstitutter, og fødevareindustrien, inden for fødevaresikkerhed vurdering, hygiejne kontrol, kvalitetsstyring, kvalitet kursusbevis, cirkulation, fremstilling, import og eksport, tilsyn som samt Food and Drug Administration.
Grad Krav: Studerende i dette program tilbringer de første 2 år på at studere de grundlæggende videnskaber, biologi og kemi kurser. I første halvår af det 3. år af deres bachelor undersøgelse, skal studerende vælge mellem forskellige områder af koncentration.Efter eksamen, skal den studerende have gennemført centrale kurser, lab kurser, practicum og specialeskrivningen.
 
Kursus Udbuddet:
Grundlæggende
- Avanceret matematik
- Lineær Algebra Sandsynlighed og statistik
- Fysik
- College English
- Law Basics
- Grundlæggende kendskab til computeren
- Programming Language
Biologi & Kemi
- Inorganic Chemistry
- Analytical Chemistry
- Organic Chemistry
- Fysisk kemi
- Biokemi
- Mikrobiologi
Core
- Food Chemistry,
- Levnedsmiddelforarbejdningsproces,
- Food Nutrition,
- Fødevaresikkerhed,
- Food Hygiene,
- Levnedsmidler,
- Moderne Instrument Analysis,
- Harm Analyse og afgørende regulerende Point (HACCP),
- Funktionelle fødevarer,
- Lov af Fødevarestyrelsen,
- Mad regler og standarder