BSc Økonomi

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc Økonomi

Latvia University of Life Sciences and Technologies

BSc Økonomi

Økonomiske problemer er en altid tilstedeværende og naturlig del af vores liv. Hvis du ønsker at forstå hvordan man kan forbedre levevilkårene for mennesker i deres hverdag, og hvordan man løser økonomiske spørgsmål i de økonomiske sektorer, kom og vær med!

 • Grad: HA
 • Credits: 240 ECTS
 • Varighed undersøgelser: fuld tid - 4 år
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Studieafgift per år: 2000 Eur
 • Entré: to gange om året
 • Kontaktperson: Dr.oec. Dina Popluga, dina.popluga@llu.lv
 • Akkrediteret indtil: 4 juni 2019
v

Akademisk profil

Dette program er rettet at give de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at være arbejde-ready og konkurrencedygtige økonomer i de nationale og internationale arbejdsmarked. Uddannelsen består af obligatoriske kurser, valgfrie kurser og praktisk uddannelse, som giver dig:

 • analytiske færdigheder og viden til at forstå de økonomiske forhold i mikro- og makroniveau;
 • evne til at analysere og kritisk vurdere processer og indbyrdes forhold faktorer i landbrugs- og miljøøkonomi, eller i business process management;
 • forståelse af, hvordan til at træffe beslutninger og styre ressourcer rationelt og bæredygtigt;
 • en mulighed for at få interesseret i forskningsaktiviteter og bevidsthed om betydningen af ​​livslang læring.

Du vil få mulighed for at møde dynamisk og erfarne akademiske medarbejdere, at tilegne sig unik viden i landbrugsøkonomi og forbedre din viden i udlandet. Den fulde - tid bacheloruddannelse dækker 4 akademiske år, hvor 1. og 2. studieår giver dig generelle færdigheder og evner for en økonom, men 3. og 4. studieår giver dig mere specifikke færdigheder i en af ​​følgende specialisering retninger: Agrarian og Miljøøkonomi eller Business Process Management. Yderligere gives kort guide hvordan du vælger din specialisering retning, hvor dit valg meget afhængig af din interesse og hvad der vil være konkrete studieforløb inden for hver specialisering retning:

Denne undersøgelse program afsluttes med udarbejdelsen og forsvar af bachelor afhandling.

Adgangskrav

Ansøgere med afsluttet ungdomsuddannelse er godkendt til optagelse til programmet. Ansøgere skal have mindst en "Tilfredsstillende" klasse i matematik, skal være i stand til at præsentere gode engelsk kundskaber (minimum - CEFR niveau B2, IELTS score 5,0, TOEFL score 510, TOEFL-HIH score 64) og skal bestå en egnethedsprøve i samfundsvidenskab.

e

Karrieremuligheder og yderligere undersøgelser

De kandidater er specialister, som er i stand til at vurdere en situation på markedet, til at organisere og styre omfattende iværksætteri og gennemføre innovative forvaltning ideer i land- og byområder. Vores nyuddannede er ansat i selskaberne i landbrugs-, bank- og finanssektoren, statslige institutioner, akademiske og forskningsinstitutioner samt selvstændige selskaber. Bacheloruddannelse giver kandidater til at fortsætte studier i en respektiv kandidatuddannelse studieprogram på universiteter i Letland eller i udlandet.

a
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,000 EUR
Studieafgift om året
Information
Deadline
Locations
Letland - Jelgava
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Letland - Jelgava
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen