BSc (Hons) / BA (Hons) I Psykologi

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) / BA (Hons) I Psykologi

University of Stirling

Oversigt

Hvorfor opfører vi den måde, vi gør, og hvad driver vores adfærd? Hvis du er interesseret i sindet, og i menneskelig (såvel som dyr) adfærd, så er psykologi for dig.

Vores prisvindende psykologi kursus ligger i forkant med tværfaglig videnskabelig forskning. Vi fokuserer på vigtige samfundsproblemer som opdagelse af kriminelle og forbedring af sundhedsresultater. Efter at have introduceret psykologi til dig som biologisk og samfundsvidenskab, dækker vi emner så forskellige som hjernefunktion, udvikling og social adfærd. Du vil udvikle en dyb viden og forståelse af sind og adfærd.

Vores kursus blev anerkendt af British Psychological Society for vores innovative, studentledede undervisningsinitiativer og engagement i integration af beskæftigelsesegnethed. De beskrev vores kursus som værende 'i spidsen for den studentledede undervisningserfaring i psykologi i hele Storbritannien' og roste vores medarbejdere, som klart bekymrer sig om velfærd og udvikling af deres elever og giver et plejende læringsmiljø.

Viden og praktiske færdigheder opnået fra vores psykologi grad vil tilbyde dig et bredt og varieret valg af karriere.

Absolut gå til det! Kurserne er fantastiske, professorerne er støttende og faciliteterne er også gode!

Nicole Engeler, BSc Hons Psychology, 2017

At lære i high-end specialist laboratorier

Du får praktisk erfaring i at designe og gennemføre en række eksperimenter, individuelt eller i grupper, der forsker:

 • menneskelig elektrofysiologi (EEG / ERP'er)
 • sundhedsforskning (herunder GSR og pulsovervågning)
 • ansigt forskning (herunder eye tracking)
 • vision forskning (herunder stereoskopiske skærme)

Du arbejder også i high-end specialistlaboratorier, der involverer:

 • hjerneafbildning
 • aktionsforskning
 • visuel opmærksomhed
 • sundhedspsykologi
 • evolutionær psykologi
 • dyreforskning

Pre-school børnehave

Du vil have mulighed for at studere aspekter af børneudvikling gennem vores førskole børnehave, der giver et sikkert og sjovt miljø for børn i alderen ni måneder og to år til fem år. Du vil få en dybdegående oplevelse til at designe og køre simple eksperimenter med børn, der går i vores børnehave og forældre og småbørn gruppe.

Placeringsmuligheder

I år 4 får du mulighed for at foretage en placering med en værtsorganisation. Du vil forbedre din beskæftigelsesegnethed ved at engagere dig i arbejdsbaseret læringsmiljø, der bruger en dag om ugen i løbet af en periode på syv uger. I løbet af placeringen vil du indsende en skriftlig rapport, blog / journaler og give en mundtlig præsentation om din oplevelse i din sidste års konference.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vi vandt British Psychological Society's 2014 Award for Innovation i Psykologi Programmer

# 2 Vi er i Storbritanniens førende 20 ledende psykologiafdelinger i den nylige forskningsvurdering (REF2014)

# 3 Vores undervisning blev bedømt "Fremragende" i den sidste nationale undervisningsvurdering

Professionel akkreditering

Psykologi Enkelt Honours, og alle Psykologi Combined Honours uddannelser er akkrediteret med British Psychological Society (BPS). De giver berettigelse til Graduate Basis for Registrering, forudsat at minimumsstandarden for en anden klasse Honours er opnået. Dette er det første skridt mod at blive en Chartered Psychologist.

Præmier eller priser

Alan Baddeley-prisen: En pris på £ 100 tildeles psykologstudenten med det bedste sidste års projekt.

The British Psychological Society Undergraduate Award: Denne præmie er tildelt den psykologi studerende med den højeste samlede karakter. Prisen er gratis medlemskab af BPS i et år, en kopi af selskabets Årets Bog og et certifikat.

George Butterworth-prisen: En præmie på 100 £ ydes til en psykologi-finaleårsstudent for enestående bredere præstation.

Neville Moray-prisen: En pris på £ 100 tildeles den bedst kombinerede Honours Psychology Final Year-studerende.

Peter McEwen-prisen: En pris på £ 100 er tildelt den bedste single-honors psykologi-finaleårsstudent.

McCall / Whittaker-prisen: En pris på £ 100 tildeles psykologstudenten for anerkendelse af en fremragende demonstration af psykologisk litteratursborgerskab.

Kursus detaljer

Vi fokuserer på vigtige samfundsproblemer, såsom opdagelse af kriminelle og forbedring af sundhedsresultater, så vores grad er relevant for virkelige spørgsmål. Vi dækker emner så forskellige som hjernefunktion, udvikling og social adfærd, hvilket sikrer, at du udvikler en dyb viden og forståelse af sind og adfærd.

Semester 1-2 vil omfatte en introduktion til psykologi som den videnskabelige undersøgelse af sind og adfærd.

I semester 3 og 4 er de undervisede moduler designet til at understrege forbindelserne mellem forskellige dele af emnet. Et modul om det sociale sind udforsker psykologi af menneskelig og ikke-menneskelig kommunikation; et modul om hjernen og adfærd - kliniske perspektiver udforsker unormal psykologi fra perspektiverne neurovidenskab og klinisk psykologi. Også inkluderet i Semester 3 og 4 er en introduktion til psykologiske forskningsmetoder. I Semester 5-8, vil du tage avancerede moduler på alle kerneområder.

Dit sidste år vil fokusere på et individuelt forskningsprojekt, og du vil lave avanceret forskning under ledelse af en akademisk mentor. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af emner, der interesserer dig og opbygger dine beskæftigelsesegnethed til jobmarkedet. Der er også muligheder for placeringer hos potentielle arbejdsgivere og for deltagelse i elevledet undervisning.

Psykologi hos Stirling er internationalt kendt for vores højkvalitetsforskning, og dette føder ind i vores undervisning. Vores moduler vil lære dig, hvordan forskning fremmer vores forståelse af sind og adfærd.

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18. Vores undervisning blev også vurderet som "Fremragende" i den sidste nationale undervisningsvurdering og har modtaget bud fra både British Psychology Society og uafhængige eksterne bedømmere.

Alt, hvad du lærer, afspejler de seneste tanker og udviklinger i psykologi. Vores undervisning leveres ved hjælp af foredrag, workshops, små diskussionsgrupper og praktiske sessioner som laboratoriearbejde eller feltarbejde.

Feltarbejde

Der er mulighed for feltarbejde og placeringer (rejseomkostninger kan opstå).

Vurdering

Moduler på kurset bedømmes gennem en kombination af kursus og eksamen. Evalueringstyper omfatter essays, individuelle praktiske rapporter, gruppepraktiske rapporter, mundtlige præsentationer, plakatpræsentationer og populære videnskabelige artikler.

Arbejdsplads muligheder

I semester 8 får du mulighed for at ansøge om en psykologi placering. Succesfulde ansøgere foretager en 50-timers placering med en værtsorganisation. Du vil blive tildelt en mentor i organisationen, som vil blive enige om tidsplanen for afslutningen af ​​placeringen og diskutere de præcise roller, ansvar og forventninger hos både elev og mentor under placeringen. Støtten ydes af en række værksteder og gennem revisionsmøder og feedback fra placeringskoordinator eller modulkoordinator.

Studere i udlandet

Psykologi hos Stirling tilbyder et bredt udvalg af udvekslingsmuligheder i løbet af årets 3. kursus. Vi har etableret forbindelser med universiteter i Nordamerika og Australien, så de studerende kan fortsætte deres studier, samtidig med at de får værdifuld erfaring fra forskellige kulturer og uddannelsessystemer. Studentesteder i 2016/17 omfattede universiteter og institutioner i Australien, Canada, Hong Kong, USA og Malta.

Kontakt

Dr. Ross Goutcher

44 01786 467640

psych-enquiries@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

 • Oversøiske studerende (ikke-EU): 14.460 £
 • Skotske og EU-studerende: £ 1.820
 • Studerende fra resten af ​​Storbritannien: 9.250 £
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret May 23, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighed
48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Oversøiske studerende (ikke-EU): £ 14.460 - Skotske og EU-studerende: £ 1.820 - Studerende fra resten af ​​Storbritannien: £ 9.250
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen