Kursusoversigt

Designet i samråd med industrien, er Computer Science grad designet til at udvikle en forståelse af de centrale begreber i computing, software og systemer. Den giver en dyb forståelse af de grundlæggende teoretiske grundlag for data og beregning sammen med udvikling af meget overførbare computertænkning, analytiske og problemløsende færdigheder samt en bred vifte af softwareudviklingsfærdigheder.

Studerende begynder med at udvikle grundlæggende kendskab til teorien om computing, computerarkitekturer og opbygning af computere og deres operativsystemer, samtidig med at de udvikler deres underliggende programmeringsfærdigheder.

Studerende fortsætter med at undersøge, hvordan professionel software kode er bedst organiseret og begynde at arbejde ved grænsen, hvor software og hardware mødes for at forstå, hvordan software kan interagere med den fysiske verden.

Udvidelsesmuligheder kan gennemføres, som giver eleverne mulighed for at få viden om specialområder, f.eks. Computational intelligence, cybersecurity, avancerede programmeringsteknikker, dataanalyser og business intelligence til at blive yderst beskæftigelsesmæssige i mange sektorer af den digitale økonomi. Som sådan kan eleverne udstede med en navngivet pris i:

- BSc (Hons) Computer Science (Mobile Computing)
- BSc (Hons) Computer Science (Robotics)
- BSc (Hons) Computer Science (Artificial Intelligence)
- BSc (Hons) Computer Science (Data Analytics)

Læring

En studentcentreret tilgang til læring og undervisning opmuntres ved brug af en bred vifte af undervisningsstrategier, herunder: forelæsninger, øvelser, seminarer, tekniske laboratorier, reflekterende blogs, individuelle og gruppeprojekter, yderligere forstærket af real-world case studies og gæsteforedrag fra industrieksperter og understøttet af vores Moodle virtuelle læringsmiljø.

På grund af programmets karakter er praktiske laboratorier og workshops nøglen til at udvikle elevernes tekniske forståelse og evner, understøttet af solide teoretiske grundlag. Studerende forventes at videreudvikle deres viden og forståelse gennem direkte selvstudium og selvstændig læringstid - ud over den tidsbestemte levering - for at udvikle en professionel portefølje af projektarbejde og softwaregenstande, når de går ind i en gradueret beskæftigelse for eksempel gennem blogging og på GitHub.

Studerende støttes akademisk og pastoralt af Programholdet, ledet af programdirektøren og støttet af Årsvejleder. Deres arbejde støttes af Personal Tutor teamet i skolen, som giver kontakt til generelle akademiske og pastorale spørgsmål. Afdelingen har et aktivt Student Computing Society, et officielt Studerende Union Society, samt et BCS Student Chapter, der tilbyder en bred vifte af arrangementer, aktiviteter og udflugter i løbet af det akademiske år.

beskæftigelsesegnethed

Hovedformålet med dette uddannelsesprogram er at udvikle teoretisk forståelse af nøglekoncepterne computing, software og systemer. Det vil fremvise den bredere indflydelse og betydning af software og teknologi til både samfundet og Storbritannien og den globale digitale økonomi sammen med udvikling af meget overførbare computertænkning, analytiske og problemløsende færdigheder samt en bred vifte af softwareudviklingsfærdigheder.

Dette uddannelsesprogram er ved at blive akkrediteret af BCS, The Chartered Institute for IT - den krop, der kæmper for det globale it-erhverv med over 70.000 medlemmer over hele verden. Dette uddannelsesniveau opfylder de uddannelsesmæssige krav til fagligt medlemskab og chartret status (efter vellykket gennemførelse af erhvervserfaring på passende niveau for anciennitet).

Computer science kandidater vil finde en bred vifte af karrieremuligheder på tværs af både den traditionelle it og telekommunikation sektor, samt de fleste andre industrisektorer (både offentlige og private), herunder digital / kreative industrier, finansielle og professionelle tjenester, avancerede rådgivning inden for produktion, teknik og ledelse. Erhvervserfaring opnås som en del af din studie ved obligatorisk erhvervserfaring, samt valgfri sandwichårsstipendier og industrielle praktikophold. I løbet af de sidste par år har vores studerende haft succes med at opnå placeringer i nationale konkurrencedygtige ordninger med Microsoft, HP, General Electric og Met Office.

Efter en vellykket gennemførelse af dette uddannelsesprogram er der desuden yderligere undervist i studieaktiviteter på tværs af computer- og informationssystemer her på Cardiff Met, samt forsknings- og ph.d.-programmer.

Adgangskrav

Grundrute:

Ansøgere vil fortrinsvis have mindst fem GCSE-pass, herunder engelsksprog og matematik * i klasse C eller derover (lønklasse 4 eller højere for ansøgere med nyligt reformerede GCSE'er i England) og 32 UCAS-tariffpoint på mindst 1 A-niveau (eller tilsvarende) .

Grad:

Fem GCSE-pass, herunder engelsksprog og matematik * i klasse C eller derover (lønklasse 4 eller højere for ansøgere med nyligt reformerede GCSE'er i England) plus 96 point fra mindst to A-niveauer (eller tilsvarende).

Typiske tilbud kan omfatte:

  • 96 point fra to A niveauer for at inkludere karakterer CC. Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certifikat betragtes som det tredje emne
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Teknisk Udvidet Diplom MMM
  • 96 point fra Irish Leaving Certificate at Highers til at inkludere 2 x H2, minimum H4 klasse ved Higher tællet til point tilbud
  • 96 point fra mindst to skotske avancerede højere til at omfatte DD-karakterer
  • 96 point fra Adgang til Videregående Diplom

* For walisiske ansøgere, der sidder i den reformerede matematik GCSE, accepterer vi enten GCSE Matematik eller Matematik - Numeracy .

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurser fra Cardiff Metropolitan University »

Senest opdateret January 10, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 4 år
Fuldtid
Price
12,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date