BSc (Hons) computing

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) computing

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dette program er undervist i UAE

Dette er en veletableret kursus inden universitetet; mange generationer af kandidater fra Computing har nu nået ledende stillinger i industrien og forskningsverdenen.

Om kurset

Den BSc (Hons) Computing program til formål at give en bred uddannelse i computing og business informationssystemer. Det er den centrale kursus i computing gruppen af ​​grader, inkorporerer indstillinger fra både BSc (Hons) Computing & Website Udvikling og BSc (Hons) Computer Networks & sikkerhed og er derfor den mest fleksible valg af alle computing grader til rådighed til at studere på Bolton .

Dette kursus tilbyder en bred dækning af edb fag, med en kerne af vigtige computing færdigheder og muligheder i en bred vifte af computing områder. Studerende er involveret i systemer analyse aktiviteter, tekniske og menneskelige aspekter af design og udvikling af software. Kurset har kørt med succes her i mange år, med kontinuerlig udvikling på moduler for at sikre nuværende og fremtidige tendenser undersøges.

Kandidater fra BSc (Hons) Computing har det bredeste udvalg af karrieremuligheder. De vigtigste temaer udforsket og udviklet på tværs af alle tre år af kurset er: systemanalyse, database design, programmering, hjemmeside udvikling, kommunikationsevner, gruppearbejde og projektarbejde.

Særlige funktioner

  • Klasserne er små, så der er masser af uformel interaktion med undervisere og spørgsmål kan nemt behandles og besvares.
  • Gæstetalere give relevant, up-to-date input fra praktiserende læger i branchen.
  • Kurset er støttet af dedikerede it-suiter.
  • Mange af computerfaciliteter kan tilgås på tværs af internettet fra hjemmet, hvilket giver eleverne mulighed for at arbejde på deres opgaver når og hvor de vælger.

Hvad vil du lære

selvom første år er fælles for andre computing kurser, det omfatter tre moduler, der er specifikke for Computing: Introduktion til programmering, Information Systems & Databaser og Computer platforme. Disse moduler er understøttet af moduler, der indfører tilknyttede teknologier: Website Produktion og Networking Fundamentals.

i andet år studerende udvikler færdigheder og viden i programmering, databaser, systemanalyse og webudvikling. Indholdet af modulerne er designet efter samråd med industrien og arbejdsgivere til at sikre, at de områder af undersøgelsen er betydelige og relevante for deres krav.

i tredje år lægges der vægt på uafhængig, forskningsbaseret arbejde; virksomheden af ​​et større projekt i et område af computing, der er af særlig interesse for den enkelte studerende.

Hvad du vil studere

År 1

Core Skills, Website Produktion, Information Systems & Databaser, Introduktion til programmering, computerplatforme, Networking Fundamentals.

År 2

Projekt, Web programmering, Database Teori & Praksis, Systemanalyse, Object Oriented Methods, datastrukturer og algoritmer.

År 3

Professionelle Issues i Computing, Major Project, Web Application Project Management, web og systemer baseret programmering, Enterprise Infrastructure, Ledelse & Design, Advanced Database Systems, Software Engineering.

adgangskrav

240 UCAS point fra mindst to A2-niveauer (eller tilsvarende) i ethvert fag.

Du bør også have fem GCSEs i lønklasse C eller derover (eller tilsvarende), herunder engelsk og matematik.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du normalt også brug for IELTS 6,0 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har det krævede engelsk niveau, kan du studere engelsk med os fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende).

Modne studerende med en teknisk computing baggrund kan accepteres på kursus efter deltage et interview.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3 - 5 år
Fuldtid
Price
Pris
9,000 GBP
fuld tid, 6,000.00 GBP deltid - UK / EU; 11,250.00 GBP fuld tid - International
Information
Deadline