BSc (Hons) digitale medier teknologi

Birmingham Institute of Fashion and Creative Arts

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) digitale medier teknologi

Birmingham Institute of Fashion and Creative Arts

Digital Media Arts

Undervisning Goal

Digitale medier teknologi til at udvikle de færdigheder kandidater har en bred vifte af tværgående ansvar at give de studerende den nødvendige vidensgrundlag, så den kan designe, udvikle multimedieindhold og applikationer.

 • Web og internet-applikationer
 • Animation og 3D-modellering
 • Video Produktion
 • Medieteknologi

Gennem faglig læring, vil kandidater har tilstrækkelig viden og færdigheder til at indtaste omfatte multimedie udvikling, web applikationsudvikling, 3D-modellering ingeniør eller medieteknologi, herunder arbejdet i en række industrier. Nogle studerende kan også vælge at fremme deres studier.

Undervisning Achievements

 • Ved at kombinere teknologi, industri, kreative industri processer og forretningsmodel for læring, multimedier og lægge fundamentet for de studerende til at arbejde i de kreative industrier.
 • At skabe muligheder for studerende til at anvende teknisk viden, software systemer og designkoncepter til at skabe en høj grad af multimedieprodukter.
 • Ved hjælp af en række interaktive undervisningsmetoder til at forbedre komfort og tilfredshed af lærerig oplevelse.
 • Studerende kan transformeres, markedskendskab og færdigheder og til at udøve dem fleksible og effektive metoder til arbejde, som industrien hastig udvikling på arbejdsmarkedet.
 • Lægge et solidt teoretisk og praktisk fundament for studerende fremtidige karriereplanlægning og livslang læring. Mød relevante faglige certificeringskrav.

Undervisning Model

Viden og forståelse primært gennem formelle forelæsninger, diskussion i klassen, praktiske klasser og opnåede en række uafhængige læringsaktiviteter. Som fokuserer på selvstændig læring, at udvikle elevernes selvstændige læring og tænkning. Uafhængig læreproces omfatter også studerende peer-vurdering. Case Undervisning og Teoretisk undervisning scenarier kan udøve evne eleverne til at analysere og løse problemer. Praktiske klasser og laboratorieøvelser så meget som muligt i hele den professionelle og undervise i brugen af ​​hele branchen udviklingsmiljø, der giver mulighed for at anvende teori til praksis for studerende.

Vurdering Model

Evalueringsskemaer, performance point og point krediteres resultater. Viden og færdigheder i form af arbejdspladser, eksamen (åben-bog / lukket bog, anmeldelse / ikke-anmeldelse), Demos, drift job, online fora og designet til at gennemføre projekter.

Beskæftigelse retning

Den professionelle kan serveres i undervisning og forskning enheder, herunder tv, digital film produktionsselskaber, interaktiv underholdning virksomheder, reklamebureauer, tv-kanaler og kolonner emballage sektor, tv-produktion afdeling, animationsfilm og tv-produktionsselskaber og forskellige andre agenturer og andre enheder. Jobs inkluderer: designere, reklame, design, elektronisk interaktivt design, tv film post-produktion, særlige effekter syntese, spildesign, web design og web-kunst, grafisk design og andre undervisere. Studerende, der studerer i udlandet yderligere højere kvalifikationer niveau.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Kinesisk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Kina - Wuhan, Hubei
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - Birmingham, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Kina - Wuhan, Hubei
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - Birmingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen