BSc (Hons) forvaltning af engineering-teknologier

Newcastle College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) forvaltning af engineering-teknologier

Newcastle College

Som en ny karriereudvikling rute for ingeniører, vil du erhverve den faglige viden er nødvendig for at kunne administrere og lede gennemførelsen af ​​ressourcer og nye teknologier på arbejdspladsen.

BSc (Hons) Management of Engineering Technologies (Top-Up) leveres i samarbejde med Teesside University.

Hvem kurset er for

Kurset vil forbedre din viden i teknisk ledelse og for dem ønsker at forbedre deres karrieremuligheder på arbejdspladsen. Valget af moduler er blevet gjort for at udvide kendskabet til og forståelsen af ​​studerende i de områder af produktivitet og hvorfor vellykket gennemførelse af projekter og stærke lederskab og lederevner er afgørende i maskinindustrien.

Du vil udvikle lederskab og lederevner specielt til maskinindustrien, som vil forbedre dine kundeemner beskæftigelsesevne og karriere. Du vil også lære de nødvendige kompetencer til at udføre og styre tekniske projekter og forstå fordelen ved disse færdigheder inden for branchen.

Kvalifikation Fik

Hvis du har gennemført kurset vil du få en BSc (Hons) Management of Engineering Technologies tildeles af Teesside University.

"Jeg har nu mulighed for at kunne styre og lede implementeringen af ​​nye teknologier på arbejdspladsen, jeg er meget taknemmelig for Newcastle College for denne".

Brian Reichard - BSc (Hons) Management of Engineering Technologies (Full Time)

Industri gennemsnitlige lønninger

Nedenfor er nogle af de typiske arbejdsfunktioner og lønninger i sektoren:

Junior Level Rolle

 • Trainee Customer Service Manager - £ 14,000- £ 22.000

Middle Level Rolle

 • Oplev Customer Service Manager - £ 30,000- £ 50.000

Senior Level Rolle

 • Senior Customer Service Manager - £ 40,000- £ 65.000

Sådan ansøger man

UCAS

Du kan kun søge elektronisk ved hjælp af web-baserede online-ansøgningssystem www.ucas.com.

Når du søger, skal du bruge UCAS kode til din valgte kursus (se kurset notering i prospektet). Du skal også Newcastle College institution navn og kode.

Institutionen hedder NCAST. Institutionen kode er N23.

Kursus indhold

 • produktudvikling
 • Ledelse og Management
 • Produktivitet og konkurrenceevne
 • Projektledelse
 • Afhandling

Læringsmetoder

Du vil lære gennem en række forskellige metoder, herunder:

 • Formelle foredrag
 • Workshops
 • tutorials
 • Uafhængig forskning
 • Computer-baseret laboratorium sessioner
 • Casestudier
 • Besøg
 • Forskningsprojekter

Vurderingerne er designet til at fremme etos, at ledelsen ikke er udelukkende baseret på teori, men fortolkningen af ​​teori til praksis.

Vurderingsmetoder

Vurderingerne omfatter eksamener og kontrollerede opgaver, skriftlige rapporter, tekniske specifikationer anmeldelser, litteratur anmeldelser, mundtlige oplæg, projektarbejde og porteføljer.

Progression Muligheder

Muligheden for at komme videre på en Meng, MSc eller PhD og der er også mulighed for at studere for en PGCE for de studerende, der ønsker at udvikle sig til en undervisning karriere som ingeniør.

Kurset vil give dig de nødvendige færdigheder for dig at komme videre til en teknisk tilsynsførende eller ledelsesmæssig rolle eller andre ledende ingeniør stillinger, herunder projektingeniør, design leder eller udviklingschef i en række maskinindustrien.

Ingeniørstuderende gavn af gode forbindelser til industrien og de vigtigste arbejdsgivere er aktivt engageret i udviklingen af ​​kurset. Vores forbindelser med industrien omfatter Northumbria Vand, Rolls Royce, North Tyneside Rådet, Thermo Fisher Scientific, Ibstock Brick og Scott-Matrix for at nævne et par stykker. Forholdet til Freudenberg International har set oprettelsen af ​​Freudenberg Award for Excellence, som nu er udstyrsstykke af den årlige Student Awards Aften og bærer en £ 1000 prisen for den "Student of the Year '.

Adgangskrav

En Foundation Degree i et relevant emne med et fase Gennemsnit af 55% eller derover, en HND med fortjeneste eller tilsvarende i en relevant teknisk emne.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, du har brug for en IELTS score på 6,0 eller tilsvarende.

Modne studerende, der ikke opfylder disse kriterier vil blive vurderet på et individuelt grundlag. Beslutningen om optagelse vil være baseret på en vurdering af ansøgerens evne til at gennemføre kurset. Ansøgere vil blive bedømt ud fra følgende kriterier:

 • Bevis for evne til selvorganisering
 • Bevis for evnen til at arbejde selvstændigt
 • Motivationen til at lære
 • Interessen for fagområdet
 • Bevis for evne til at arbejde med andre
 • Bevis for, at de vil nyde godt af studieforløbet

Dette er normalt fremgår af en UCAS ansøgning inkorporerer understøttende referencer og et interview.

Baggrund viden og færdigheder i en relevant industri indstilling er også betragtes som bevis for ikke-certificeret læring. Dette er normalt påvises ved mindst to år på fuld tid arbejde i en relevant organisation.

Yderligere Kursus Omkostninger

Bemærk, at hvis du tidligere har studeret på L6 (Hons grad) kan du ikke være i stand til at få adgang til offentlige midler (studieafgift lån / studielån) at undersøge igen på dette niveau.

Højere kurser Uddannelse

Hvis du er interesseret i en Foundation Degree, Honours Degree eller Postgraduate kursus vil du blive glad for at vide, at Newcastle College har nogle af de mest konkurrencedygtige HE studieafgifter i landet. Mange mennesker er berettiget til at ansøge om en studieafgift lån fra Student Finance England til dækning af gebyrer. For venlige råd bedes du ringe til vores Student Services team på 0191 200 4000 for mere information.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Newcastle College
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
12 måneder
Fuldtid
Price
Pris
6,900 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Newcastle upon Tyne, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates