BSc (Hons) i Business Administration (entrepreneurship management vejen)

The American College of Greece

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) i Business Administration (entrepreneurship management vejen)

The American College of Greece

BSc (Hons) i Business Administration (Entrepreneurship Management vejen)

bsc801

Iværksætter Management større forbereder de studerende til postgraduate uddannelse og til en karriere i iværksætteri, og i andre beslægtede områder, i en udfordrende verden af ​​konkurrence, den hurtige teknologiske udvikling, øget kompleksitet og globalisering. Dette program fremmer kritisk tænkning og giver de studerende mulighed for at udvikle en bred vifte af business, praktiske og overførbare færdigheder, der vil give dem mulighed for at fungere effektivt i alle iværksætterforehavender og i en række af virksomhedernes indstillinger.

Hvad du vil studere

Den Entrepreneurship Management større vil appellere til studerende interesseret i at starte, drive og voksende deres egne virksomheder eller andre med interesse i at arbejde for virksomheder ledet af vækst og innovation. Nogle af de emner undersøgt i denne store, omfatter: nye venture skabelse, innovation og corporate entrepreneurship, ledelse, familie business management, enterprise vækst, digital markedsføring for iværksættere, public relations, og iværksættersamfund finansiering.

Karriere / Graduate Study Muligheder

De teoretiske, praktiske og erfaringsmæssige fundament, som studere Entrepreneurship Management hjælpe kandidater fungerer komfortabelt og effektivt i et iværksættermiljø og i andre nutidige forretningsmæssige indstillinger. Gennem studier i denne store, vil den studerende udvikle lederskab, business og innovation færdigheder, der kræves for iværksætteres succes. De vil også være godt forberedt til: lederstillinger inden for etablerede virksomheder, der søger for yderligere at forbedre og opretholde en konkurrencefordel; en karriere i ledelsesrådgivning; starte en helt ny virksomhed. Ligeledes eleverne er godt forberedt til at forfølge studier i iværksætteri, innovation og andre relaterede forretningsområder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Grækenland - Athens, Central Athens
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Grækenland - Athens, Central Athens
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen