BSc (Hons) i Business Administration (international business vej)

The American College of Greece

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) i Business Administration (international business vej)

The American College of Greece

BSc (Hons) i Business Administration (International Business vej)

bsc201

Det IBEA programmet blev lanceret i 2004 og er det første program af sin slags i Grækenland; det indførte moduler i relation til studiet af erhvervslivet i EU kombineret med en strategisk tilgang til at studere multinationale selskaber. IBEA studerende udvikler kritiske indsigt i verden af ​​internationale og europæiske virksomheder og de strategier til rådighed for virksomheder med aktiviteter internationalt. Programmet udstyrer de studerende med de fornødne færdigheder og viden til at lykkes i et konkurrencepræget og udfordrende globalt miljø. Kandidater i programmet er meget efterspurgt af multinationale, regionale og højt profilerede græske selskaber. IBEA Programmet tiltrækker studerende fra forskellige lande, der beriger den kulturelle og akademiske særpræg af afdelingen gennem deres forskellige etniske og sociale baggrunde og erfaringer.

Hvad du vil studere

Studerende i IBEA store komplette 44 point af General Education kurser, 48 point fra Business Core, der omfatter kurser i generel virksomhedsledelse, 30 point fra IBEA koncentration og 6 point af almene valgfag. IBEA koncentration omfatter kurser i programmets to områder af undersøgelsen: International Business og Europaudvalget. Eksempler er International Business, Business i Den Europæiske Union, Contemporary Issues i International Business, EU Økonomiske og finansieringspolitikker, International Management og International Business Law. Studerende kan vælge yderligere kurser som valgfag, herunder Foreign EU Politikker og IB Practices, direkte investeringer og multinationale virksomheder og internationale Human Resource Management.

Karriere / Graduate Opportunities

Studerende med en BSc (Hons) grad i Business Administration (International Business & europæiske anliggender) er udstyret med de ledelsesmæssige færdigheder drive forretning på tværs af landegrænser. Som et resultat, de har en bred vifte af karrieremuligheder, da et stigende antal virksomheder har udvidet deres aktiviteter i globale (og især europæiske) markeder. Kandidater af programmet International Business og europæiske anliggender kan forfølge en karriere i multinationale eller lokale erhvervsvirksomheder (i strategi, ledelse, markedsføring, indkøb eller produktion jobformidling), statslige organer, ngo'er, internationale organisationer og regionale institutioner. Arbejdsgivere omfatter ofte management konsulentfirmaer, banker, import / eksport virksomheder, multinationale producenter, internationale ikke-statslige organisationer (ngo'er), elektronik virksomheder og transport virksomheder, herunder rederier og flyselskaber.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Grækenland - Athens, Central Athens
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Grækenland - Athens, Central Athens
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen