BSc (Hons) i Business Administration (tegner med finansiering vejen)

The American College of Greece

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) i Business Administration (tegner med finansiering vejen)

The American College of Greece

BSc (Hons) i Business Administration (Regnskab med Finance vejen)

bsc101

Bacheloruddannelsen i Business Administration større Regnskab med Finance udstyrer de studerende med den viden og færdigheder er nødvendige for at opbygge og vokse i deres karriere ved at give dem en stærk teoretisk og teknisk baggrund, styrke deres sociale kompetencer og give næring dem i et etisk perspektiv for at løse business problemer.

Programmet henvender sig til studerende, der ønsker at forfølge professionelle karriere i Regnskab og samtidig forberede dem til graduate studier i områderne Regnskab, Finansiering, Økonomi og Business Management.

Programmet er også velegnet til kandidater og fagfolk søger at forbedre og opdatere deres kvantitative og kvalitative færdigheder i finansiel analyse og omkostningsstyring og udvide deres faglige horisont enten som skatte- og intern kontrol konsulenter eller finansielle ledere i internationale eller lokale selskaber.

Hvad du vil studere

Kurser undersøge anvendelsen af ​​regnskabspraksis teori og praksis og dækker områder af den finansielle rapportering og analyse, omkostningsstyring og evaluering af ydeevne, beskatning, revision og retsmedicinske regnskab samt de corporate finance, finansielle og omkostninger modellering.

Desuden emner, der relaterer til virksomhedernes organisation og planlægning, professionel kommunikation, erhvervsret og etik vil blive undersøgt. Studerende vil også få mulighed for at anvende deres viden i reelle forretningsmæssige indstillinger.

Karriere / Graduate Study Muligheder

Efter eksamen, vil de studerende have opnået en stærk forståelse af de relevante regnskabspraksis teori og praksis. De vil være parat til at fremme deres akademiske studier på kandidatniveau, arbejde som revisorer eller registeransvarlige inden for regnskab og finansiering afdelinger for erhvervsorganisationer eller blive skatterådgivere og revisorer på et certificeret niveau.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Grækenland - Athens, Central Athens
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Grækenland - Athens, Central Athens
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen