BSc (Hons) I Miljøvidenskab Og Udendørs Uddannelse

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) I Miljøvidenskab Og Udendørs Uddannelse

University of Stirling

Oversigt

Hvis du vil have en sund videnskab grad, der også tager dig til at undervise og styre udendørs aktiviteter, er denne unikke grad designet til dig.

University of Stirling er et fantastisk sted at studere miljøvidenskab, med vores historie om innovation inden for miljøforskning og -studier. Dette kursus blander de akademiske elementer i vores miljøvidenskab grad med praktisk træning i navigation og udendørs sikkerhed. Du lærer at designe, lede og levere udendørs programmer med miljømæssige og økologiske læringsresultater.

Du vil udforske de centrale spørgsmål i geografi, landskabsudvikling, menneskelig indvirkning på miljøet og miljøhistorien. Vores feltundervisning vil fascinere og inspirere dig, da den udnytter de forskellige naturlige og menneskelige landskaber nær Stirling, og omfatter besøg i det sydlige Spanien eller Island.

Vores førende mountainbike instruktører og udendørs specialister vil lære dig udendørs lederskab, bjergfærdigheder og miljøuddannelse. Derudover får du Mountain Leader Award, godkendt af Mountain Training Association. Dette er et fysisk krævende kursus, der kræver et vist niveau af sundhed, fitness og mobilitet.

Dette er en unik grad, der giver en solid grundforbindelse inden for miljøvidenskab suppleret med udendørs erfaring og lederskab - balancering af videnskabelig træning med brede karrieremuligheder.

Daniel Souto, BSc (Hons) Miljøvidenskab og Udendørs Uddannelse

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vores specialdesignede grad blander moduler på tværs af udendørsundervisning, geografi og miljøvidenskab

# 2 Vi har stærke forbindelser med arbejdsgivere for bevarelse og miljøledelse

# 3 Du lærer fra nogle af Storbritanniens øverste bjergbestiger og udendørspædagoger

Professionel akkreditering

Mountain Leader Award anerkendes af Mountain Training Association og Adventure Activities Licensing Authority (AALA).

Kursus detaljer

Vi blander forelæsningsbaseret undervisning, væsentlig feltbaseret læring om miljøet og praktisk træning i navigation, bjergfare og udendørs sikkerhed. Vi vil også træne dig til at designe og levere udendørs kurser med miljømæssige og økologiske læringsresultater.

Vi har stærke forbindelser med arbejdsgivere for bevarelse og miljøledelse, som giver dig mulighed for at få praktisk erfaring med at arbejde sammen med industrielle partnere under din uddannelse.

I udendørsundervisningskomponenterne lærer du fra nogle af Storbritanniens øverste bjergbestiger og udendørspædagoger. Den valgfri men inkluderede Summer Mountain Leader Award kræver, at du gennemfører mindst 40 kvalitets bjergdage.

Denne grad kræver et højt niveau af sundhed, fitness og mobilitet og en forpligtelse til udendørs aktiviteter (især mountain walking).

Vi har en stolt historie om innovation inden for miljøvidenskab. University of Stirling var et af de første universiteter til at etablere en uddannelse i miljøvidenskab i 1980, og vi er fortsat forpligtet til at uddanne akademikere med de færdigheder, der er værdsat af arbejdsgivere i dag. Vi tilbyder den eneste Environmental Science MSci kursus i Skotland, som er akkrediteret af Institut for Miljøvidenskab (IES).

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18.

Du vil blive undervist gennem en blanding af forelæsninger, felt og laboratorie praktiske øvelser og øvelser. Du får mulighed for at få en arbejdsbaseret oplevelse som en del af din grad, som vil tælle mod din grad progression.

Feltarbejde

Du vil bruge en betydelig mængde tid i vores usædvanlige skotske landskaber, både på landture og få erfaring til din Mountain Leader Award.

Kurset omfatter en valgfri fem-dages feltur i Storbritannien i år 2 og mulighed for feltklasser i Spanien eller Island i år 3. Omkostningerne til disse er subsidieret, men et økonomisk bidrag er påkrævet.

Uddannelsesmodulerne undervises primært via boligfeltklasser, som finder sted i nogle af Skotlands mest fantastiske steder.

Vurdering

Kursusevalueringer omfatter udlæringslæreplanlægning, landskabsfortolkning og forberedelse af miljøkonsulentrapporter. Dette giver dig en meget relevant uddannelse for beskæftigelse, mens du studerer for din uddannelse.

Studere i udlandet

Ud over de udvekslingsmuligheder, der er tilgængelige for alle Stirling-studerende, har miljøgeografi et veletableret udvekslingsprogram med universiteter, herunder University of Guelph i Canada og University of Fairbanks, Alaska.

Der er også muligheder for en Erasmus udveksling til universiteter i Sverige og Tyskland. I løbet af år 3 kan du tilbringe et eller to semestre i udlandet, hvor du studerer kurser svarende til dem, der er taget på Stirling, og har mulighed for at udvide din miljømæssige og kulturelle oplevelse.

Få mere at vide om at studere i udlandet.

Kontakt

Professor Alistair Jump, Det Naturvidenskabelige Fakultet

44 (0) 1786 467848

asjump@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske studerende (ikke-EU) £ 14.460,00
  • Skotske og EU-studerende £ 1.820,00
  • Studerende fra resten af ​​Storbritannien £ 9.250
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Oversøiske studerende (ikke-EU): £ 14.460 - Skotske og EU-studerende: £ 1.820 - Studerende fra resten af ​​Storbritannien: £ 9.250
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen