BSc (Hons) i miljøvidenskab

Institute of Technology Sligo

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) i miljøvidenskab

Institute of Technology Sligo

Den B.Sc. Honours Degree i miljøvidenskab på IT Sligo er den længste løbende miljøvidenskab grad i øen Irland. Vi har næsten 30 års kandidater, der arbejder inden for miljøvidenskab over hele verden.

Vores fireårige kandidatuddannelse kombinerer det praktiske med teorien. Vores studerende får viden, færdigheder og erfaring inden for en lang række miljødiscipliner ved hjælp af nogle af de mest avancerede instrumenter og faciliteter i Irland. Vores studerende studerer økologi, jord- og jordvidenskab, oceaner, luft og vejr, farlige kemikalier og toksikologi, mikrobiologi, molekylærbiologi, vand- og spildevandsforurening og miljøledelse. Som en del af kurset modtager alle studerende praktikophold og anvender deres miljømæssige færdigheder i en førende national eller multinationel organisation, lovgivende myndighed eller lokal myndighed.

Vores kandidater forstår sammenhængen mellem menneskets indvirkning på det naturlige miljø. De har den teoretiske viden og de praktiske færdigheder til at anvende det på arbejdspladsen. De arbejder klar i en verden i verden.

etyj

År 1

En introduktion til miljøbeskyttelsesverdenen og jordens energi- og miljøsystemer. Studerende vil studere og få praktisk erfaring indenfor de centrale emner inden for biologi, kemi, matematik, geologi og jordvidenskab, computere, kommunikation og grundlæggende miljøsystemer. I slutningen af ​​året vil de studerende have en god grundlæggende videnbase inden for miljøvidenskabelige discipliner.

År 2

Studerende vil modtage mere dybdegående praktisk erfaring inden for klimavidenskab, vandkvalitet, økologi, mikrobiologi, computerkortlægning og modelleringssystemer, miljøinstrumenter og analyse af vand, luft og jord. Disse kerne specialiserede emner vil sætte den studerende op for det tredje år og danne grundlag for avancerede laboratoriefærdigheder.

År 3

Moduler fokuserer på miljøsystemer og interaktion mellem mennesker, industri og udvikling på miljøet. Studerende bliver kompetent inden for vand- og spildevandsrensning, affaldshåndtering, levesteder og arter, miljøbrugssystemer, miljøvurdering, kemisk toksikologi, miljømikrobiologi og molekylærbiologi. Alle moduler har praktisk vægt at forberede den studerende på arbejdspladsen og deres arbejdsplads, som finder sted i slutningen af ​​dette år.

År 4

Det fjerde år af honours uddannelsen er sat på ledelsesprincipper, således at kandidaten har evnen til ikke kun at forstå videnskab og miljø, men anvende det praktisk med ledelse og retning. De specialiserede emner omfatter miljøplanlægning, økologiske og energiledelsessystemer, miljølovgivning, videnskabsforskningsmetoder og avanceret geografisk kortlægning (GIS). Studerende vil også gennemføre et stort projekt i et bestemt område efter eget valg.

Professionel anerkendelse

Dette er et akkrediteret kursus med Chartered Institution for Vand og Miljøledelse (CIWEM), den største faglige organisation for chartrede miljøforskere. Alle studerende på dette kursus er berettiget til at blive elevmedlemmer af denne faglige enhed.

Adgangskrav

Et naturvidenskabeligt emne ved forlod certifikat er ikke et krav til dette kursus.

Alle forelæsninger, tutorials og praktisk arbejde leveres via engelsk. Det er meget vigtigt, at elever, der ikke er engelsksprogede, har den nødvendige standard ved indrejse for at sikre, at de opnår maksimal værdi fra deres tid hos IT Sligo. Den krævede minimumskvalitets score på engelsk, der kræves for adgang til IT Sligo, er: 5.5 IELTS score for bachelor grader.

Karrieremuligheder

Der er mange muligheder, her er et par eksempler:

 • Multinational sundhedssektoren og it-brancher (fx Abbott Laboratories, Intel, GlaxoSmithKline)
 • Landbrugs- og fødevareindustrien (fx Connaught Gold, Glanbia, Teagasc)
 • Miljø- og ingeniørrådgivning
 • Affalds- og vandforvaltningsværktøjer (f.eks. Greenstar, Veolia, Irish Water)
 • Affald til energi faciliteter
 • Lokal regering (landsting)
 • Offentlig service og halvstats sektor (fx EPA, National Parks & Wildlife Service, Inland Fisheries Ireland)
 • Ikke-statslige organisationer (fx Birdwatch Ireland, An Taisce, Irsk Wildlife Trust, Irish Whale & Dolphin Group)
 • Energi og vedvarende energi, sektor
 • Forskningsinstitutioner og foredrag i tredje niveau institutioner

Du kan også vælge at specialisere sig i miljøvidenskab til Masters eller Doktors kvalifikationer!

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Irland - Sligo, County Sligo
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Irland - Sligo, County Sligo
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen