Kursusoversigt

Denne International Accounting and Finance grad er en etårig top-up for at sætte de studerende i stand til at fuldføre en BSc (Hons) International Accounting og Finance. Dette kursus er ideelt, hvis du har et eksamensbevis overalt i verden og ønsker at konvertere det til en æresbevisning samt forstå mere om emnet.

Det ene års top-up dækker de centrale begreber i regnskab og finansiering og giver eleverne en mere detaljeret forståelse af fagområdet i en praktisk og teoretisk kontekst. Kurset vil udstyre eleverne med værktøjer og analytiske evner til at identificere og løse komplekse problemer på en dynamisk og strategisk måde. Derudover vil dette program give eleverne meget overførbare færdigheder samt en dyb viden om en bred vifte af finansiel software, herunder et Bloomberg Market Concepts certifikat.

Dette program vil forbedre din forståelse af regnskab og finansiering. Første semester vil blive delt med International Banking and Finance-top-up, og andet semester vil være mere fokuseret på regnskabspraksis og principper, såsom regnskabsføring og rapportering.

Undervisningen vil indeholde foredragsholdere, workshops og seminarer, der vil have både faglig viden og praktisk erfaring. Den praktiske oplevelse vil omfatte brugen af økonomisk software, som f.eks. Bloomberg, for at lære dig de færdigheder, du har brug for på arbejdspladsen eller videreuddannelse efter eksamen.

Læring

En studentcentreret tilgang til læring og undervisning vil blive tilskyndet ved brug af specifikke undervisningsstrategier, casestudier, projekter, øvelser, praktiske øvelser suppleret med brug af passende supportmaterialer, forelæsninger fra erhvervseksperter, videoer og computersoftware. Aktivt engagement med fagmaterialet forbedrer læring, og mange af de læringsstrategier, der anvendes, forsøger at fremme dette.

beskæftigelsesegnethed

Det primære formål med dette uddannelsesprogram er at udvikle teoretisk forståelse af de centrale begreber inden for regnskab og økonomi. Det vil sætte de studerende i stand til at beslutte, om de vil fortsætte deres studier til at blive en kvalificeret revisor.

Kandidater vil finde en bred vifte af karrieremuligheder inden for regnskabs - og finanssektoren samt størstedelen af de øvrige industrisektorer (både offentlige og private), herunder finansielle og professionelle tjenester, risikoanalyse og ledelse eller økonomiske regnskabsmuligheder.

På en vellykket gennemførelse af dette uddannelsesprogram er der også yderligere lært postgraduate studie muligheder på tværs af regnskab, bank, økonomi og finansiering her på Cardiff Met, samt forskning og ph.d.-programmer.

Adgangskrav

De vigtigste kriterier for udvælgelse af kandidater er, at de skal demonstrere, at de er i stand til at lykkes på et uddannelsesprogram i International Accounting and Finance.

Det normale minimale adgangskrav til BSc (Hons) International Accounting and Finance er 240 relevante britiske kreditter svarende til en eksamensniveau (5) kvalifikation. Et eksempel ville være en SQA HND i Business med regnskab.

Internationale ansøgere
Studerende hvis første sprog ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for flydende til mindst en IELTS 6.0 standard eller tilsvarende. For detaljer om ansøgning og engelsk sprogkvalifikationer henvises til de internationale sider på hjemmesiden.

Adgangsprocessen styres af Cardiff Metropolitan University International Admissions i samråd med programdirektøren.

Programmet glæder sig over ansøgninger fra studerende fra alle baggrunde. Dem, der finder anvendelse med ikke-standardiserede indgangsprofiler, vil blive betragtet individuelt.

Ansøgere, der ikke har normale minimumskrav til indrejse, behandles individuelt af medlemmer af kursusholdet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurser fra Cardiff Metropolitan University »

Senest opdateret January 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
12,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date