BSc (Hons) ledelse

Kent Business School, University of Kent

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) ledelse

Kent Business School, University of Kent

Oversigt

Management BSc undervises i Kent Business School (KBS). Programmet sigter mod at udvikle en ny type forretningsfaglig for det 21. århundrede, så levende til deres sociale ansvar over for samfundet med hensyn til deres investorer, aktionærer og arbejdsgiveres behov.

Programmet udvikler dine ledelsesevner i forhold til beslutningsproces, problemløsning, teamworking, forhandling og medarbejder performance management. Det producerer kandidater, der kan forfølge ledende stillinger i en række forskellige organisationer, herunder offentlige, private og non-profit, som en skridt til ledende stillinger.

Du får de færdigheder og viden, der er afgørende for at styre centrale områder af organisationer, herunder regnskab, menneskelige ressourcer, kvantitative metoder, markedsføring, strategi og operationer. Du udvikler også en forståelse af rollen og indbyrdes forholdet mellem strategisk ledelse, human resource management og operations management.

Kandidater fra Management BSc har en vurdering af de globale udfordringer for ledere fra både et operationelt og strategisk perspektiv og er følsomme over for behovet for forretningsetik og virksomhedernes sociale ansvar at være en integreret del af ledelsespolitik og praksis.

KBS er en top 20 britisk erhvervsskole for akademisk undervisning, studenttilfredshed og graduate beskæftigelsesudsigter. Vi giver et venligt, studentfokuseret miljø, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dine studier.

Vores Management program er også tilgængelig som en fælles æresbevisning grad med for eksempel økonomi eller et moderne europæisk sprog.

Du har mulighed for at tage dette program med et år i branchen. For detaljer, se Ledelsen med et år i branchen.

Uafhængige placeringer

Erhverv, ledelse og marketing i Kent blev rangeret 18. i The Guardian University Guide 2017. I den nationale studieundersøgelse 2016 var Management Studies at Kent 9. for samlet tilfredshed.

Management Studies studerende, der graduerede fra Kent i 2015, var den mest succesrige i Storbritannien for at finde arbejde eller yderligere studie muligheder (DLHE).

Undervisningsfortræffelsesramme

På baggrund af de foreliggende oplysninger vurderede TEF-panelet, at University of Kent leverer konsekvent fremragende undervisning, læring og resultater for sine studerende. Det er af højeste kvalitet fundet i Storbritannien.

Se venligst University of Kent's Findings of Findings for mere information.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Kent Business School, University of Kent
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
15,200 GBP
Heltid: UK / EU: £ 9250 Overseas: £ 15200 - Deltid: UK / EU: £ 4625 Overseas: £ 7600
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Canterbury, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Canterbury, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen