BSc (Hons) Mængde Landmåling

University of Greenwich

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) Mængde Landmåling

University of Greenwich

Denne grad vil give dig den ideelle grundlag for en karriere i byggebranchen. Som en mængde landmåler, vil du give en række tjenester, herunder omkostninger og kontrakter rådgivning, omkostninger prognoser, måling og kontrol med omkostningerne. Du vil også være ansvarlig for den finansielle forvaltning af byggeprojekter fra start til afslutning. Dette vil give dig et godt grundlag for progression til lederstillinger i hele branchen.

Mængde landmåling kræver tekniske, økonomiske, juridiske og ledelsesmæssige færdigheder. Programmet afspejler denne mangfoldighed. I år 1 og 2, vil du arbejde tæt sammen om projekter med medstuderende fra bygning landmåling, design og byggeledelse, og ejendom management programmer.

Universitetet investerer £ 76.000.000 i en ny bygning til at huse campus bibliotek, tv-studier og akademiske faciliteter discipliner, herunder arkitektur, design og konstruktion. Stockwell Street er en kort gåtur fra Greenwich Campus og dette program vil blive leveret der fra 2014.

Målene for programmet er: - At udvikle din viden om ledelse, jura og økonomi i bygge- og ejendomsbranchen - At udstyre dig med de færdigheder, teknikker og evner er nødvendige for at være en mængde landmåler - At udvikle din evne til at løse byggeri problemer .

Deltagelse

  • 3 år på fuld tid - 4 år sandwich - 5 år på deltid

Adgangskrav

Ansøgere bør have: 260 UCAS point plus mindst tre GCSEs i lønklasse C eller derover (herunder engelsk og matematik), eller tilsvarende kvalifikationer.

Vurdering

Studerende bliver vurderet gennem undersøgelser og kurser.

Faglig anerkendelse

Dette program er en rute til medlemskab af Chartered Institute of Building (CIOB). For at opnå MRICS status er det nødvendigt at foretage en akkrediteret MSc efter endt ovenstående program.

Karriere muligheder

Kandidater kan forfølge muligheder i privat praksis, med entreprenører, udviklere, boligforeninger og lokale og centrale regering.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
9,000 GBP
UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen