Sted: Canterbury

BSc Marketing program giver dig mulighed for at forfølge en grundig grundstødning i generelle forretningsmæssige fag, mens udviklingen af ​​mere detaljeret viden og færdigheder inden for speciale i Marketing.

Dette program ikke blot giver dig en grundig grundstødning i de centrale emner, der er centrale for alle virksomheder 'succes, men kombinerer dette med studiet af nutidige problemstillinger inden for markedsføring.

Programmet udstyrer dig med de centrale færdigheder og viden væsentlige for forvaltningen af ​​en virksomhed og specialist marketing færdigheder og viden. Det vil kraftigt appellere til studerende, der overvejer en fremtidig karriere i Marketing.

Akkrediteret af Chartered Institute of Marketing har Kent Business School gået sammen med CIM at give de studerende mulighed for at få faglige kvalifikationer gennem CIM Graduate Gateway. CIM kvalifikationer er meget efterspurgt af arbejdsgiverne, og kortlægge sammen med vores egne grader, som sikrer, at vi er at udstyre de studerende med de bedste muligheder for en vellykket markedsføring karriere.

Degree Muligheder

Du har mulighed for at tage BSc (Hons) Markedsføring grad med et år i industrien på et professionelt arbejde placering, der kan forbedre din oplevelse og beskæftigelsesegnethed. Vores uddannelse giver dig mulighed for at erhverve specialiseret viden inden for markedsføring samt videreudvikling af de centrale områder af forvaltningen. Du vil også få en bred akademisk uddannelse med vægt på centrale færdigheder såsom talforståelse, mundtlig og skriftlig kommunikation, gruppearbejde og databehandling.

Single hædersbevisninger:

  • BSc (Hons) Markedsføring (N500)
  • BSc (Hons) Markedsføring med et år i industrien (N501)

Udvikle din beskæftigelsesegnethed

Vi er rangeret 20th i Storbritannien for at opgradere elevernes beskæftigelsesmuligheder ifølge The Times God University Guide 2016.

Den BSc (Hons) Markedsføring grad giver dig den faglige fundament du har brug for en karriere inden for markedsføring eller ledelse. En Kent grad giver de studerende gode karrieremuligheder og kandidater konsekvent har et fremragende ry blandt arbejdsgivere. Vores markedsføring kandidater finder arbejde i den offentlige og private sektor ledelse og rådgivning både i udlandet og i Storbritannien. Kandidater fra Kent har gået på at tage op stillinger på en bred vifte af virksomheder og sektorer, herunder Deloittes, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Lloyds, Sainsburys PLC, Tesco, Transport for London, Yahoo! Storbritannien, Thames Valley Politi, Heineken, en bred vifte af mediebureauer og ledelsesrådgivning selskaber. Også gået på at starte deres egne succesfulde erhvervsprojekter eller nystartede Andre kandidater har.

Kent Business School præsenterer et væld af muligheder for dig at få meget mere end din værdifulde virksomhed grad. Vi har stærke forbindelser med mange globale organisationer, og giver chancer for dig at netværke med dem og erhverve nyttige forbindelser, så du kan forbedre din studerende erfaring og øge din beskæftigelsesegnethed. Vi holder arrangementer eller aktiviteter med sådanne organisationer og foreninger, som også vil gavne din lærerig oplevelse og forbedre dine fremtidige karrieremuligheder. Vi giver ideelle faciliteter i et internationalt læringsmiljø for dig at skabe associationer til venner og kolleger, mens på skolen og efter endt uddannelse, som en del af Kent Business School alumner, som vil forblive med dig længe efter du opgraderer og kan yde bistand i din fremtidige karriere.

Organisationer, der leverer placeringer til dit år i industrien eller år i udlandet se denne ordning som en effektiv måde at finde potentielle nye medarbejdere, så begge ordninger giver dig en klar fordel, når det kommer til jobmuligheder og virkelig forbedre dine karrieremuligheder.

På Kent Business School vil du få mange af de vigtigste overførbare færdigheder arbejdsgiverne er på udkig efter. Du bliver undervist i at analysere kritisk, tænke kreativt, udtrykke dine synspunkter overbevisende, styre din tid effektivt, og arbejder godt selvstændigt og i grupper.

Program undervist i:
Engelsk
Kent Business School, University of Kent

Se 5 flere kurser fra Kent Business School, University of Kent »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato