Kursusoversigt

Er du en "person"? Har du en reel interesse for mennesker? Har du tålmodighed og udholdenhed? Så kunne du potentielt blive socialarbejder. Som professionelt registreret socialrådgiver vil du gøre en forskel for folks liv.

Få erfaring med at arbejde med sårbare grupper

At vide, hvordan man hjælper nogen med at overvinde deres udfordringer, er ikke let. Dette kursus giver dig indsigt og viden for at hjælpe dem med at overvinde barrierer. Din undersøgelse vil kombinere klasseværelset teori med praksis i praksis praksis, hvoraf nogle indebærer at arbejde sammen med nuværende socialarbejdere. Du vil også få en forståelse for, hvordan socialt arbejde passer ind i den britiske regerings politik og lovgivning.

Bliv kvalificeret socialarbejder

Dette kursus forbereder dig til at beskytte både voksne og børn som en del af et tværfagligt team samt beskæftige sig med spørgsmål som varieret som skolefiskeri, narkotika- og alkoholmisbrug, bolig- og fordelevanskeligheder og hjælpe folk med at komme tilbage i arbejde. Når du er kvalificeret, kan du gå ind i en række indstillinger, herunder lokale myndigheder, hospitaler, frivillige tjenester, ungdoms retfærdighedstjenester og mange flere.

Men dine muligheder stopper ikke bare ved socialt arbejde. Du vil få de nødvendige færdigheder og viden, som arbejdsgivere værdsætter, såsom teamarbejdsfærdigheder, kommunikationsevner på højt niveau, problemløsningskompetencer og analytiske og evaluerende færdigheder.

Flere placeringer, flere valgmuligheder

Bucks er et Placements Plus-universitet. Så uanset hvilken grad du gør, kan du være sikker på, at der vil være masser af industrielle relevante muligheder, der tilbydes, for at hjælpe dig med at komme ind på dit valgte område.

Vi vil også forberede dig på arbejde på forhånd, med særlige færdigheder til jobtræning, yderligere styrke dit CV, og bygningskompetencer arbejdsgivere vil værdsætte. Som anerkendelse af værdien placerer vi på disse færdigheder, vi har indarbejdet denne erfaring i din studietid.

Placements Plus handler om at hjælpe dig med at få nogle værdifulde oplevelser under dit bælte, mens du er studerende. At øge dine valg senere, og hjælpe dig med at få det kandidatniveau, du ønsker.

Kursusdetaljer

UCAS-kode: L504

Vi anerkender, hvordan vigtige socialarbejdere er i samfundet. Vi har sørget for, at vores kursus dækker Sundheds- og omsorgsrådets standarder (HCPC), så vores kandidater kan straks søge om registrering som professionel socialrådgiver.

Lær af forelæsere, der er eksperter på deres område

Vores foredragsholdere, som alle er tidligere socialtidseksperter, har en rig vifte af praktikoplevelse, som man kan tegne for at bringe din læring til livs og for at sikre teori er altid forbundet med praksis. Vejlederne sikrer, at de forbliver opdaterede med de seneste sektorændringer, og mange af dem fører eller er ellers involveret i fora, diskuterer og påvirker fremtidens sociale arbejde. Mange af kursforelæserne er også udgivet forfattere inden for socialt arbejde.

Undersøg i et fællesskab af ligesindede mennesker

En af de bedste ting ved at studere socialt arbejde er at dele erfaringerne med andre studerende. Nogle dage vil være intens følelsesmæssig, så det er vigtigt, at du har et venligt hold omkring dig. I løbet af kurset vil du blive støttet af dine medstuderende såvel som undervisningsteamet. Og du vil arbejde med socialarbejdere, som forstår præcis, hvad du går igennem.

Hvad er kursets adgangskrav?

Til dette kursus kræves mindst to fulde A-niveauer (eller tilsvarende). Vores tilbud kræver normalt mindst 96 UCAS-point.

Adgang til Videregående Uddannelsesbevis (i et relevant emne) kræver normalt mindst 45 studiepoints på niveau 3 med gennemsnitlige enhedspasser af samlet værdi. Hver ansøgning behandles individuelt.

På ansøgningsskemaet skal du angive alle dine kvalifikationer.

Udvælgelsesdage

Hvis din ansøgning er vellykket, bliver du inviteret til en valgdag. Udvælgelsesdage er en afgørende del af ansøgningsprocessen for socialt arbejde kurser hos Bucks. Hvis du inviteres til en valgdag, deltager du i en gruppediskussion og et individuelt interview. Du skal også afslutte en skriftlig prøve, som du vil kunne forberede på forhånd.

Når du først har deltaget og deltog fuldt ud på en valgdag, træffer vi en beslutning om, hvorvidt du vil tilbyde et sted, og du vil blive informeret via UCAS Track.

Kursusmoduler

Modulkort

Dette modulkort giver en liste over de moduler, der udgør dit kursus.

Hvert modul er et bestemt antal kreditværdier (typisk enten 15 eller 30 point for bacheloruddannelser). Obligatoriske (eller 'core') moduler dækker nøglefaglig viden, mens 'option'-moduler giver dig mulighed for at udvikle dine egne interesser. For et fuldtids kursus skal du tage moduler på i alt 120 point på hvert niveau af kurset. Antallet af valgmuligheder du kan tage afhænger af antallet af obligatoriske moduler på hvert niveau. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan dit kursus er struktureret via Academic Advice-siderne.

Vores undervisning er informeret af forsknings- og arbejdsgiverkrav, og moduler ændres jævnligt for at afspejle udviklingen inden for fagområdet. Derudover er der muligvis ikke tilbud om, hvor vi ikke har tilstrækkeligt mange studerende interesseret i et option modul. Hvis et option modul ikke løber, vil vi rådgive dig så hurtigt som muligt og hjælpe dig med at vælge et alternativt modul.

Modulerne på dette kursus er som følger:

År 1 Moduler

 • Avancerede færdigheder til professionel udvikling L4 20
 • Udvikling af sociale arbejdsfærdigheder til praksis
 • Etik og værdier
 • Livsudvikling
 • Forberedelse til praksis
 • Socialpolitik og socialt arbejde
 • Samfund og socialt arbejde
 • Sammensætningen af socialt arbejde

År 2 Moduler

 • Avancerede færdigheder til professionel udvikling L5 5
 • Øvelse læring 1
 • Praktiserende forsker
 • Social Work Law
 • Socialt arbejde teori og processer
 • Arbejder med voksne
 • Arbejde med børn og familier
 • Arbejder med brugere af mental sundhedstjeneste

År 3 Moduler

 • Avancerede færdigheder til professionel udvikling L6 5
 • afhandling
 • Inter-professionel praksis
 • Organisationer, ledelse og forandring
 • Practice Learning 2

beskæftigelsesegnethed

Hvad er mine karrieremuligheder

Kvalificeret socialarbejder praksis i en bred vifte af indstillinger i den lovpligtige, frivillige og private sektor. Disse kan omfatte lokale myndigheder, hospitaler, frivillig service til narkotika- og alkoholbrugere, mental sundhedstjenester og ungdomsretfærdighedstjenester.

Der er et godt valg af karrieremuligheder for kvalificerede personer. Når de er kvalificerede, fortsætter socialarbejdere med at udføre efteruddannelse for at forbedre og udvikle deres viden og færdigheder, så de opretholder deres plads på registret.

Vores elever har arbejdet med organisationer som:

 • Buckinghamshire County Council
 • London Borough of Hillingdon
 • NHS Mental Health Trusts
 • Reading Borough Council
 • Slough Borough Council
 • SMART Drug and Alcohol Recovery Services
 • Den kongelige by Windsor og Maidenhead
 • West Berkshire Council

Studerende har også arbejdet med agenturer som Advokatbistand for Børn og Familie Domstol (CAFCASS) og National Society for Forebyggelse af Grusomhed for Børn (NSPCC).

Hvordan vil du hjælpe mig med at forberede min fremtidige karriere?

I hele din tid med os hjælper vi dig på ruten til din valgte karriere. Vi hjælper dig med at udvikle vigtige færdigheder og opmuntre dig til at blive initiativrige, beskæftigelsesmæssige og gode ledere.

Vi driver jobplaceringer til vores elever, hvilket giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder i en arbejdsbaggrund. Vores moduler og undervisningskompetence vil hjælpe dig med at blive mere selvstændige som lærer og mere sikker på din disciplinkundskab.

Vi hjælper dig også med at finde beskæftigelse efter eksamen.

The Big Deal

På Bucks tror vi på at sætte vores elever først. Derfor har vores Studerende Union udviklet vores eksklusive Big Deal-pakke. Vi er det eneste universitet i Storbritannien, der tilbyder gratis adgang til et så varieret og spændende udvalg af aktiviteter - alt for at berige universitetets oplevelse.

Vi tilbyder gratis begivenheder og underholdning, yderligere færdigheder workshops, sport, fritidsaktiviteter, samfund og betalte student rep ordninger. Alt hos en af de 10 bedste studerende i Det Forenede Kongerige. Det er en big deal!

Gebyrer

Hvor meget koster det

 • Fuldtidshjem og EU, september 2019: £ 9.250 pr. År
 • Full-time International, september 2019: £ 12.000 pr. År

De fleste kurser vil indebære nogle ekstra omkostninger, der ikke er dækket af dine gebyrer.

Du kan få gavn af økonomisk støtte gennem et stipendium eller stipendium i løbet af din tid som studerende.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Bucks New University »

Senest opdateret Maj 14, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
9,250 GBP
(Fuldtidshjem og EU, september 2019: £ 9.250 pr. År; fuldtidsinternational, september 2019: £ 12.000 pr. År.)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato

BSc (Hons) Social Work