BSc (Hons) I Anvendt Biologisk Videnskab

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) I Anvendt Biologisk Videnskab

University of Stirling

Oversigt

Skotland er internationalt anerkendt for dets afgørende bidrag til narkotikaopdagelse og udvikling, medicinsk teknologi, stamceller, biofremstilling og bioinformatik.

Vi har arbejdet med Forth Valley College og erhvervslivet for at udvikle et fuldt integreret gradskursus i Applied Biological Sciences. Vores kursus gør en forskel ved at løse problemet med mangel på færdigheder i biovidenskab. Vi giver dig teknisk ekspertise og færdigheder i de vigtige praktiske og forskningsmæssige færdigheder efterspurgt af arbejdsgivere.

Din undersøgelse begynder med grundlæggende videnskab og laboratoriefærdigheder inden du fokuserer på de cellulære og molekylære aspekter af biologiske videnskaber.

Dit sidste år vil fokusere på proteomiske og genomiske aspekter af biovidenskab, plus dit forskningsprojekt. Vores forskningsorienterede undervisning, sammen med erfaringen og indsigten fra dine praktikophold, vil gøre dig klar til en moderne karriere inden for biovidenskab.

"Den skotske biovidenskab sektor opfordrer til højtuddannede kandidater med praktisk erfaring. En integreret grad vil give de praktiske og forskningsmæssige færdigheder, der kræves for at producere" work ready "kandidater."

David Wotherspoon, Diageo

Top grunde til at studere hos os

# 1 En yderst praktisk grad, der hjælper arbejdsgiverne med at rekruttere faglærte, færdiguddannede kandidater

# 2 Vores medarbejdere har forskellig baggrund og arbejder sammen med arbejdsgivere for at levere den mest opdaterede pensum

# 3 En perfekt grad for en karriere inden for biovidenskab, sundhedspleje og bioteknologi

Kursus detaljer

Vi leverer dette kursus med vores partner, Forth Valley College, som giver dig en fælles lærings tilgang og kombinerer både vores viden og ekspertise. Sammen med arbejdsgivere leverer vi den mest up-to-date og business-relevant læseplan.

Dette kursus tilbyder tværfaglig uddannelse på områder, der er nøglen til nutidens biologiske videnskab, herunder dyr og plantebiologi og bioteknologi. Dette kursus sikrer, at du har viden om videnskab, stærk teknisk ekspertise og er dygtig i vigtige 'håndfærdigheder' (praktiske og forskningsfærdigheder), der er stærkt eftertragtede af arbejdsgivere.

Semester 1-4 vil blive leveret af Forth Valley College på deres Falkirk Campus, med nogle centrale fagstudier leveret ved University of Stirling . Seminarerne fokuserer på erhvervelse af grundlæggende biologiske laboratoriefærdigheder, hvilket giver dig en forståelse for den videnskab, der understøtter dem. Alle moduler vil have et anvendt og praktisk færdighedsfokus.

Meget af undervisningen foregår i små klasser på Forth Valley College, med andre ved University of Stirling , herunder et modul i statistik, fokuserede praktiske laboratorieforløb og muligheder for at gennemføre projektarbejde i år 2.

Fra semester 5 vil du blive undervist på University of Stirling campus for resten af ​​kurset. Moduler vil i høj grad fokusere på de cellulære og molekylære aspekter af biologiske videnskaber, herunder immunologi og mikrobiologi.

Et industrielt placeringsmodul giver dig et værdifuldt indblik i, hvordan biovidenskaberne arbejder, samt giver dig praktisk erfaring på arbejdspladsen.

Dit sidste år vil fokusere på proteomiske / genomiske aspekter af biologiske videnskaber, eksperimentelt design sammen med en udvidet forskningsafhandling udført i akademikernes laboratorier og en række valgfrie moduler. Forskningsledende undervisning er nøglen til dyb læring og forståelse. Denne tilgang, sammen med forretningssteder, giver dig mulighed for at anvende de færdigheder, du udvikler til moderne biovidenskabers karriere. Vi tilbyder en bred vifte af forskningsemner til dine afhandlingsprojekter, fra miljømæssig og anvendt mikrobiologi til kræftforskning.

Forth Valley College's videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM) er blandt de stærkeste og mest omfattende, der findes på gymnasier fra hele Storbritannien. Kollegiet har tætte forbindelser med industrien for at give dig de færdigheder, der kræves af arbejdsgiverne. Lærers engagement og tilfredshed er også store styrker for kollegiet.

Du har fuld adgang til alle universitetets og kollegys faciliteter og vil blive fuldt indskrevet inden for begge institutioner.

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18.

Vores undervisning leveres i form af formelle foredrag og praktiske klasser, øvelser, seminarer, computerbaseret læring, guidet læsning og forskning. Derudover giver en placering dig mulighed for at opleve biologiske videnskaber inden for et forretningsområde biovidenskabsmiljø.

Vurdering

Moduler bedømmes ved en kombination af kursus og eksamen afsluttet i løbet af semesteret. For mange moduler bidrager de opnåede karakterer til 40-50 procent af den endelige karakter. For nogle moduler, såsom det endelige årsafhandling, er dette så højt som 100 procent.

Arbejdsplads muligheder

Vi tilbyder et arbejdsplads modul med 17 forskellige Life Science Industries. For mere information om disse virksomheder, bedes du kontakte Kevin Petrie koordinator for dette modul - kevin.petrie@stir.ac.uk .

Kontakt

Fiona Jackson, Curriculum Manager

Forth Valley College
Grangemouth Road,
Falkirk

44 0845 634 4444

fiona.jackson@forthvalley.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske studerende (ikke-EU) £ 14.460,00
  • Skotske og EU-studerende £ 1.820,00
  • Studerende fra resten af ​​Storbritannien £ 9.250
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 20, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Oversøiske studerende (ikke-EU): £ 14.460 - Skotske og EU-studerende: £ 1.820 - Studerende fra resten af ​​Storbritannien: £ 9.250
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen