BSc (Hons) I Anvendt Computing

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) I Anvendt Computing

University of Stirling

Oversigt

Vi har udviklet vores Applied Computing kursus med vores forretningspartnere i it-sektoren for at hjælpe med at løse deres mangler i færdigheder. Vores computeruddannede har en fremragende track record for at finde velbetalt job på grund af vores fokus på praktisk ekspertise.

Når du studerer, vil du gå videre fra fundamentet af computersystemer og softwareudvikling til avanceret viden om kunstig intelligens og computersikkerhed. Du vil lære alt, hvad du behøver for at blive en meget ansættelsesmæssig og eftertragtet it-professionel kandidat.

Vi leverer dette kursus i samarbejde med Forth Valley College for at kombinere viden på begge sider. Vores medarbejdere arbejder aktivt med forskning og arbejder med industrien for at hjælpe kurset med at udvikle sig efter ikt-sektorens behov både i Skotland og i hele verden.

Top grunde til at studere hos os

# 1 En meget praktisk grad designet til at løse en stor mangel på færdigheder hos it-fagfolk

# 2 50 virksomheder fra skotsk it-forretning hjalp med at designe dette kursus for at producere højtuddannede, arbejdsklare kandidater

# 3 Undervisningsmedarbejdere er forskningsaktive; bringe frisk viden, nye ideer og forretningsforbindelser.

Kursus detaljer

Dette kursus er et samarbejde mellem Forth Valley College og University of Stirling Du vil tilbringe de første to år af dette fireårige kursus på Forth Valley College, før du overfører til universitetet for år 3 og 4. I løbet af år 2 på kollegiet, studerende vil også tage et modul på universitetet for at understøtte overgangen fra kollegiet til universitetets miljø. Kurset indeholder en obligatorisk 3-måneders arbejdsplads efter år 3.

Du udfører et selvstændigt projekt i dit sidste år, der giver dig mulighed for at udvikle et stort stykke arbejde fra de oprindelige krav til den endelige levering

Inden for Forth Valley College og University of Stirling er mange medarbejdere involveret i forskningsprojekter inden for deres fagområde, der giver dem mulighed for at linke direkte med erhvervslivet og fordybe deres viden.

På Forth Valley College opfordres du til at deltage i aktiviteter, der udvider og udnytter din viden. Som STEM-sikret (videnskab, teknologi, teknik og matematik) college, kan du deltage i STEM events som STEM club og STEM ambassadør muligheder.

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18. På universitetet lærer du gennem forelæsninger, små øvelsesgrupper og mest af alt gennem laboratoriearbejde.

Vurdering

Anvendt Computing læres som et meget praktisk emne, og næsten alle moduler omfatter praktiske opgaver. Disse tæller typisk for 50 procent af bedømmelseskvaliteten, og resten er givet til undersøgelsen.

I en æresgrad kombineres karaktererne for alle avancerede moduler taget i semester 5-8 for at give din sidste gradsklassifikation.

Arbejdsplads muligheder

Kurset indeholder en obligatorisk 3-måneders arbejdsplads efter år 3.

Kontakt

Vivien Gallacher, Curriculum Manager

Falkirk Campus
Grangemouth Road
Falkirk
FK2 9AD

44 01324 403154

vivien.gallacher@forthvalley.ac.uk

www.forthvalley.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske studerende (ikke-EU) £ 14.460,00
  • Skotske og EU-studerende £ 1.820,00
  • Studerende fra resten af ​​Storbritannien £ 9.250
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 20, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
48 måneder
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Oversøiske studerende (ikke-EU): £ 14.460 - Skotske og EU-studerende: £ 1.820 - Studerende fra resten af ​​Storbritannien: £ 9.250
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen